Uncharted 4: A Thief's End viivästyi taas / Uutiset / pelaaja.fi

Uncharted 4: A Thief's End viivästyi taas

2.03.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

PlayStation 4 -yksinoikeuspeli Uncharted 4: A Thief's End ei ilmestykään vielä ensi kuussa.

Uncharted 4: A Thief's End piti edellisen julkaisuaikataulun mukaan ilmestyä 27. huhtikuuta. Tuoreen PlayStation Blog -päivityksen mukaan pelin tuotantoon tarvitaan kuitenkin lisäaikaa, jotta maailmanlaajuiseen kysyntään vastaaminen olisi mahdollista. Tämän vuoksi Uncharted 4:n julkaisun kerrotaan viivästyvän noin kahden viikon verran toukokuun 10. päivään.

Kyseessä on jo kolmas kerta, kun Uncharted 4:n julkaisupäivää on jouduttu siirtämään. Alun perin Uncharted 4:n piti ilmestyä PS4:lle viime vuoden loppupuolella, mutta sittemmin julkaisua siirrettiin erinäisistä syistä ensin maaliskuuhun ja sitten huhtikuuhun.

Uncharted 4:ää päästään kuitenkin testaamaan jo tulevana viikonloppuna. Kehittäjä Naughty Dog järjestää perjantaista sunnuntaihin pyörivän rasitustestin, jonka aikana PS4-pelaajat voivat kokeilla Uncharted 4:n joukkuetappomatseja kolmella kartalla. Avoin testi on ladattavissa nyt PlayStation Storesta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvä juttu! Ehtii pelata Dark Souls III:a vähän enemmän eikä tarvitse niin paljoa päällekkäin pelailla näitä. "Pakkohan" se oli molemmat pelit ennakkotilata steelbookeineen, josta tuo "ongelma" sitten muodostuu.

Saapa nähdä tuleeko tänä vuonna enää yhtään muuta peliä, joka tulisi ostettua edes julkaisupäivänä. No, Dishonored 2 on pakko-ostos jos tulee tälle vuotta ja jos vaikka Rockstar vetäisi yllärinä Red Deadille jatkoa niin se. Paljon muutakin todella kovaa on toki tulossa mutta ei välttämättä julkkarina ostoon menevää. No, riippuu siitä mikä on tilanne ja mielenkiinto backlogien ja muiden työn alla olevien pelien suhteen. Jos on kovin tyhjää ja/tai mielenkiinnotonta ostettujen pelien rintamalla, niin mistäpä tuota tietää josko tulisi useampikin peli ostettua hetimmiten.

Tällä hetkellä DmC Definite Edition menossa, kaapissa useampi avaamaton peli, Plussasta tuli ainakin se Broforce ja Far Cry Primal kiinnostaisi. Saapa nähdä mihin tässä päätyy. Ei ehkä kannata kauheasti uutta ostaa kun tuo Dark Souls III on tulossa...

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Aivan varmasti lykkäävät vielä ainakin kesäkuulle. Ehtiipähän peli kerätä E3-hypeä ties kuinka monetta vuotta.

Käyttäjän Walfin kuva
Walfin

Ensimmäinen peli jonka viivästyminen riipaisee. Pelaaminen kuitenkin alkanut jo vuonna -90.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mitå enemmän tämä lykkääntyy kesään, niin sen parempi itselle. Tosin joa se tulisi huomenna, niin en jättäisi pelaamatta.