Uncharted 4:ään himoittu jaetun ruudun moninpelitila? / Uutiset / pelaaja.fi

Uncharted 4:ään himoittu jaetun ruudun moninpelitila?

5.05.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Uncharted 4:ään himoittu jaetun ruudun moninpelitila?

Aivan näillä näppäimillä julkaistava Uncharted 4: A Thief's End saattaa saada nykypäivänä hyvinkin halutun ja harvinaisen moninpeliominaisuuden.

Samalla sohvalla pelaamisen mahdollistava jaetun ruudun moninpeli on pitkälti väistynyt verkkopelaamisen tieltä, mutta toivoa ei ole vielä täysin menetetty ainakaan Unchartedin kohdalla. Taannoisessa, uuden osan moninpeliin keskittyneessä livelähetyksessä kehittäjästudio Naughty Dog paljasti puuhailevansa parhaillaan jonkinlaisen paikallismoninpeliratkaisun parissa, vaikka moista ei saadakaan mukaan vielä julkaisupäivänä.

– Jaetun ruudun moninpeli on meille tällä hetkellä teknisesti hyvin vaativa projekti. Tiellämme on kasoittain esteitä ja hidasteita, ja jouduimme laittamaan sen jäihin hetkeksi saadaksemme pelin ajoissa valmiiksi, pelin pääsuunnittelija Robert Cogburn selitti lähetyksessä asiasta kysyneelle fanille.

Jos hanke onnistuu, tulee se kuitenkin koskemaan vain tekeleen varsinaisia moninpelitiloja. Kampanjayhteistyötilaa peli ei näillä näkymin ole saamassa, mutta jaetun ruudun kisailu lienee monien mielestä jo askel oikeaan suuntaan.

– Rehellisesti emme ole sataprosenttisen varmoja, että pystymme siihen. Haluamme kuitenkin yrittää, ja se on meillä ehdottomasti kiikarissa, mies kertoi videolla.

Uncharted 4: A Thief's End ilmestyy yksinoikeudella PlayStation 4:lle ensi viikon tiistaina 10. toukokuuta.

Pelaajan uunituoreen arvostelun pelistä voi lukaista jo etukäteen täältä!

Lähde: Twitch, GamesRadar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän make72 kuva
make72

Puolikas ruutu=puolikas peli:)
Vihasin jaettua ruutua jo Commodore 64:sen Pitstop 2:ssa.

Nostoja