Uncharted-elokuvan ensi-ilta vaihtui jälleen, mutta tällä kertaa aikaisemmaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Uncharted-elokuvan ensi-ilta vaihtui jälleen, mutta tällä kertaa aikaisemmaksi

26.04.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
3
Uncharted

Videopelien lisäksi koronaviruspandemia aiheuttaa myöhästymisiä myös elokuvapuolella. Valtavirrasta poiketen Sonyn pitkään tekeillä ollut Uncharted-elokuvan ensi-iltaa on aikaistettu vuoden 2021 lokakuulta heinäkuun 16. päivään samana vuonna.

Ensi-illan siirto heinäkuulle seurasi useiden muiden Sonyn elokuvien myöhästymistä. Juurikin heinäkuun 16. päivältä pois siirtyi Unchartedin pääroolissakin nähtävän Tom Hollandin tähdittämä Hämähäkkimies-jatko-osa, jonka uusi ensi-ilta on 5. marraskuuta 2021.

Aikaistettu julkaisupäivä antaa toivoa kovia kokeneelle Unchartedille, jonka viimeisimpiin näyttelijäkiinnityksiin kuuluu muun muassa Antonio Banderas. Elokuvan oli määrä aloittaa kuvaukset kevään aikana, mutta koronavirus muutti sen suunnitelmia.

Sony siirsi myös lukuisien muiden elokuvien ensi-iltoja. Muun muassa toisenkin Hämähäkkimies-elokuvan – parhaan animaation Oscarin voittanut Kohti hämähäkkiversumia – jatko-osaa lykättiin vuoden 2022 huhtikuulta aina saman vuoden lokakuulle asti. Uusi ensi-iltapäivä on 7. lokakuuta 2022.

Lähde: Variety

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Kuvauksia ei ole edes aloitettu mutta ensi-iltaa aikaistettiin? Mikä voisi mennä vikaan?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Ravenwood

Kuvauksia ei ole edes aloitettu mutta ensi-iltaa aikaistettiin? Mikä voisi mennä vikaan?

Ihan tyypillistä sekä peleille että elokuville tähdätä johonkin sopivaan rakoon, jolla maksimoida yleisö eli massien keruu.

Usein ne myös suunnilleen osuu sinne mihin tähdätään vaikka myöhästymiset ja siirrot onkin yleisiä. Tietenkin tämän kohdalla on niin paljon ollut jo säätöä että tosiaan aika todennäköistä että ei välttämättä osu.

Käytäntö kuitenkin tämänkin kohdalla sama, eli suunnitellaan vaikka ei välttämättä toteudukaan.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Jes? Traileria odotellessa.