PlayStation 3:n Uncharted-peleihin pohjautuva elokuva on saanut uuden ohjaajan. Neil Burger on nyt elokuvan ohjaaja, korvaten entisen ohjaajan David O. Russellin.

Burger kertoi Crave Online -sivustolle, että leffan parissa työskentelevä uusi tiimi aloittaa puhtaalta pöydältä. Russell oli suunnitellut elokuvan pääosaan Nathan Draken rooliin Mark Wahlbergiä. Muissa rooleissa olisivat olleet ainakin Robert de Niro Draken isän roolissa ja Joe Pesci Draken setänä. Uuden ohjaajan myötä myös näyttelijäkaarti vaihtuu ja Crave Online tiedustelikin, olisiko mahdollista että Nathan Fillion olisi pääroolissa, mihin Burger vastasi seuraavasti:

– Hän on loistava näyttelijä. Mielestäni on monia näyttelijöitä jotka eivät edes näytä Nathan Drakelta ja pystyisivät näyttelemään Draken roolia! Tällä hetkellä olemme kuitenkin aloittamassa käsikirjoitusta täysin alusta, joten luulen, että kun saamme sen valmiiksi niin rupeamme etsimään näyttelijöitä ja katsomme, ketkä ovat saatavilla ja sopivat osiin. Milloin ikinä tämä tapahtuukaan.

Burger myös toteaa keskittyvänsä enemmän peliin ja kertookin pelissä olevan monia hienoja, intensiivisiä asioita joita voisi mahdollisesti käyttää elokuvassa. Burger myös selventää hieman, miten Uncharted eroaa menneistä Indiana Jones -klassikoista:

Indiana Jones on nostalginen. Se sijoittuu 1930-luvun lopulle, sarjan myöhemmät osat hieman myöhemmäksi, ja omalla tavallaan leikittelee tuolla nostalgialla. Uncharted sen sijaan on erittäin ajan hengessä oleva ja moderni ja siinä tietynlainen karu ja intensiivinen tunnelma kuten esimerkiksi Medusan verkko -elokuvassa.

Elokuva palasi uuden ohjaajan myötä lähtökuoppiin, joten julkaisuajankohdasta ei vielä toistaiseksi ole tietoa.

Lähde: Crave Online

Lisää luettavaa