Uncharted: Legacy of Thieves Collection paljastui PS5:lle ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Uncharted: Legacy of Thieves Collection paljastui PS5:lle ja pc:lle

10.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Uncharted, Legacy of Thieves Collection, Iron Galaxy, PS5, Naughty Dog, SIE, PlayStation Studios,

Uncharted-sarja tekee loikkauksen ensimmäistä kertaa sekä PlayStation 5.lle että pc:lle. Tämä tapahtuu vuoden 2022 aikana, jolloin julkaisunsa näkee kokoelmapaketti Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Kokoelma pakkaa sisäänsä remasteroidut versiot PlayStation 4:ltä tutuista Uncharted 4: A Thief's Endista sekä sitä seuranneesta Uncharted: The Lost Legacysta. Ensimmäisenä sitä odottaa sopii saataville pelin PS5-versioita, kun taas Iron Galaxyn työstämä pc-versio olisi määrä julkaista hieman myöhempänä ajankohtana.

Ohessa Uncharted: Legacy of Thieves Collectionin julkistustraileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Olipa kiva uutinen näin PC pelaajana. Olisi varmaan tämä klassikko jäänyt muuten pelaamatta. Tällä hetkellä PS5 on hyvin vähän houkutteleva, toki tilanne voi tulevaisuudessa muuttua.

Käyttäjän make72 kuva
make72
Lainaus Paladin777

Olipa kiva uutinen näin PC pelaajana. Olisi varmaan tämä klassikko jäänyt muuten pelaamatta. Tällä hetkellä PS5 on hyvin vähän houkutteleva, toki tilanne voi tulevaisuudessa muuttua.

Itse olen kyl ollu niin tyytyväinen sekä Ps5:seen että uuteen xbox series x:ään. Etten koe kovin järkeväks sijoittaa tällä hetkellä pc:seen vähään aikaan,varsinkin
kun suhteessa mitä raha/teho suhteessa uusiin konsoleihin Nvidian 3000 sarjalla saa niin karannu ihan lapasesta pc:n näyttisten hinnat:(.
Taidan pysytellä 2000 sarjassa ja odotella ihmettä et näyttisten hinnat palaa viellä jotenkin järkevään hinta/teho suhteeseen.¨
Tän hetken hinnoilla jos kokoo uuden pc:seen mikä vastaa PS5:sta tai Xbox series X nii kolminkertanen hinta ei siis kovin järkevää just nyt koota pc:tä.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Kaikki Uncharted pelit pelattu läpi eipä tuon ps5 hommaaminen vielä houkuta.

Käyttäjän Scion kuva
Scion

Paras uutinen tämä lienee PC-pelaajille ja saavatkin kyllä aika timanttisen paketin hyppysiinsä. Sisältää mielestäni juuri sarjan parhaiten onnistuneet pelit. Etenkin Thief's End on aivan loistava ja omassa konsolipelien TOP3:ssa heti Last of Usien jälkeen.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Helmiä sioille niin sanotusti.

Käyttäjän vesseli kuva
vesseli

Onpas hieno homma. Itsellä nää vähä pölyttynet tuossa pleikkarin kanssa, niin jos pc:llä kun saa xbox ohjaimen niin innostuisi pelaamaan vaikka nämä.