Uncharted, Ratchet, Wild, Gravity Rush, Dreams ja Horizon hehkeinä uusissa PS4-videoissa / Uutiset / pelaaja.fi

Uncharted, Ratchet, Wild, Gravity Rush, Dreams ja Horizon hehkeinä uusissa PS4-videoissa

28.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Sonyn tiistaina järjestämä Paris Games Week -lehdistötilaisuus toi mukanaan mukavan annoksen pelikuvaa useista odotetuista PlayStation 4 -peleistä.

Tilaisuuden aikana pikaisen esittelyn saivat niin Uncharted 4:n moninpeli, Gravity Rush 2, uusin Ratchet & Clank kuin myös Horizon: Zero Dawn. Siinä sivussa Media Molecule astui viimein myös rohkeammin esiin ja tarjosi joukon havainnollistavia esimerkkejä siitä, mistä studion uudesta Dreams-luomuksessa onkaan kyse.

Rayman-sarjan luoja Michel Ancel pääsi hänkin taas parrasvaloihin. Miehelle tarjottiin mahdollisuus nimittäin osoittaa uuden Wild-pelinsä erikoisuuksia, minkä hän tekikin läväyttämällä katsojien eteen esimerkiksi karhuratsastusta ja jättimäisen käärmenaisen. Mitä tässä elämältä voisikaan enempää enää pyytääkään?

Ohessa kaikki edellä mainitut videot.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

Miksi jokaisen moninpelin pitää olla joku CoD, jossa on kaikkea turhaa lisätty. Uncharted 2:n moninpeli oli täydellinen. Se oli minimalistinen, kuten vaikka CS 1.6. Ainoa mitä toivoisin Uncharted moninpeliltä olisi sama kuin 2 paitsi paljon enemmän karttoja ja pelimoodeja.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Tällä hetkellä Dreams vaikuttaa siltä, että ei tule lasta tai paskaa. Jos luominen ei kiinnosta, niin käteen taitaa jäädä aika vähän. Toki, turhan aikaista vielä hutkia, mutta tähän asti minulle ei ainakaan ole pelin ideaa pystytty myymään. WiLD herätti näistä eniten mielenkiintoa eläinkikkailullaan. Nättihän tuo on kuin sika pienenä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Gravity Rush 2:n graafinen tyyli miellyttää ja muutenkin peli kiinnostaa. Itse toiminnasta hankala sanoa, millaista tuota on itse pelata ja onko se mieluisaa hommaa. Ensimmäinen osa pitäisi vain saada ja pelata ensin.

Ratchet & Clank taas on varma ostos! Perinteikästä 3D-tasohyppelyä pitkästä aikaa ja hienolla graafisella tyylillä sun muulla maustettuna! Erityisesti tuo lentely myös vaikutti hienolta.

Horizon Zero Dawn. Joo, robottidinosauruksia. En ymmärrä miten aikovat tuon selittää mutta ihan sama. Robottidinosauruksia. Ja hiippailua. Se riittää jo melko pitkälle.

Uncharted 4:n moninpeli ei erityisemmin kiinnosta mutta ainakin tuntuu vaihtelua riittävän. Yksinpelin vuoksi kuitenkin ostoon, joten eiköhän tuota tule moninpeliäkin testailtua.

Dreamsissa näkisin että helposti voi tulla samaa ongelmaa kuin No Man's Landissa: itsensä toistaminen. Ei noita paloja loputtomiin ole, joten iso mahdollisuus että toistaa itseään.

WiLD on ihan hyvän oloinen mutta liekö tuokaan kovin kauaa pitää mukanaan. Ehkä olen vain kyllästynyt vapaan maailman peleihin, joissa tekeminen menee saman toistamiseksi. Ei sillä etteikö tuo Zero Dawn luultavasti ole myös sellainen MUTTA: siinä on ROBOTTIDINOSAURUKSIA! :D

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Ratchet ja robottidinosaurukset uulalaa. Wild kiinnostaa myös.

Käyttäjän hehahi kuva
hehahi

Itseäni Wild kiinnosti näistä eniten, tuo on ehkä pakko ostaa heti julkaisupäivänä. Muistaakseni ekassa trailerissa hahmot oli paljon sarjakuvamaisempia, tykkään enemmän tästä tyylistä. Myös Horizon: Zero Dawn on ihan jeesin oloinen, kiva saada vaan vihdoinkin jotain uusiakin pelejä eikä vaan jatko-osia. UC4 moninpeli vaikutti tosi hektiseltä eikä oikeen vakuuttanut. Yksinpelin takia pelin kummiskin ostan mutta toki moninpeliäkin haluan kokeilla.

Nostoja