Uncharted 4 sai näyttävän tarinatrailerin ja kourallisen uusia kuvankaappauksia / Uutiset / pelaaja.fi

Uncharted 4 sai näyttävän tarinatrailerin ja kourallisen uusia kuvankaappauksia

25.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Uncharted 4 sai näyttävän tarinatrailerin ja kourallisen uusia kuvankaappauksia

Uncharted 4: A Thief's End tarjoilee hengästyttävien juonenkäänteiden ohella myös silmänruokaa.

PlayStation 4 -yksinoikeuspeli on saanut nyt kunnollisen tarinatrailerin, joka tarjoilee maistiaisia seikkailun suurimmista ja sykähdyttävimmistä käänteistä. Vaikka traileri koostuu pitkälti välianimaatioista ja elokuvamaisista otoksista, voivat tarkkasilmäiset katsojat bongailla videolta myös lyhyitä pelikuvapätkiä.

Traileri ehdittiin vetää pois YouTubesta jo kerran eilisiltana, kun Ubisoftin henkilökunta huomasi videolle lipsahtaneen syystä tai toisesta konseptitaidetta parin vuoden takaisesta Assassin's Creed IV: Black FlagistaUnchartedia kehittävä Naughty Dog vaihtoi trailerilla tulisijaa koristaneen taideteoksen uuteen alta aikayksikön vuolaiden anteeksipyyntöjen kera, mutta virhe on herättänyt hilpeyttä verkossa puolin ja toisin.

Trailerin voi katsastaa nykyisessä muodossaan alta. Yllä oleva kuvagalleria puolestaan pursuaa Sonyn juuri julkaisemia uusia otoksia pelistä.

Uncharted 4: A Thief's End ilmestyy 27. huhtikuuta.

Lähde: DualShockers, GamesRadar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En malta odottaa. Täytyy vaan pelata se Rise of the Tomb Raider alta pois ensin, joka jäi kesken, koska peli päätti hajota yht'äkkiä itestään.

Ainut mikä nakertaa on se 30 fps. Eikä tämä edes näytä miltään ihmeelliseltä enää 2016, mutta en pelaakaan tätä gameplayn takia vaan Nathan Draken takia. Jep, tää on vähän niinkuin leffa mikä vaan pitää nähdä kaikesta juustostaan huolimatta. Vähän kun nuo uudet Tomb Raiderit, gameplay on ihan huttua, mutta pääosan stoori pitää nähdä. Ei, en saa samaa kokemusta katsomalla jonkun läpipeluuta Youtubesta.

Käyttäjän Walfin kuva
Walfin

Juuri tuli pelattua kolme ensimmäistä läpi.
Ois pitänyt malttaa siinäkin vielä kuukausi, niin tämän odotus ei tuntuisi niin pitkältä.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Pelisarja, jota on oppinut odottamaan kahden syyn takia: tarinan ja Nathanin. Eikä tämä ole mitenkään vähättelyä, vaan mistä muusta pelisarjasta voi sanoa samaa... niinpä niin, ei niitä liikaa löydy. Uncharted-sarjan käsikirjoitus ja hahmot vain ovat niin timanttia videopelien saralla, että sarjaa tullaan taatusi muistelemaan lämmöllä vielä pitkään, kun nyt Nathanin tarina saadaan päätökseen. Ja millaiseen lopetus siitä tuleekaan! Tarinatraileri ei ainakaan laske näitä odotuksia!

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Uskoisin, että tarina tulee saamaan ansaitsemansa päätöksen ja hyvä niin.