PlayStation 3:lla nähdyn Uncharted 3: Drake’s Deceptionin moninpelipuoli saapuu ilmaiseksi kaikkien saataville. Huomisesta alkaen Euroopassa kuka vain voi ladata pelin veloituksetta PlayStation Storesta ja loikata mukaan nettiräiskintään.

Uuden ratkaisun myötä Uncharted 3:n moninpeliä on mahdollista pelata niin paljon kuin haluaa maksamatta penniäkään missään vaiheessa. Ilmaispuolella tasojen kertyminen päättyy tosin tasoon 15. Mikäli lisää haluaa, on pelaajien maksettava muutama euro tasokaton korottamisesta tai poistamisesta tai ostettava koko Uncharted 3 -peli itselleen.

Muista maksullisia puolia ilmaisversiossa ovat yhteistyötilat, lisäsisältökartat sekä tietysti itse yksinpelikampanja. Peliä kehittävä Naughty Dog myös lupaa, että peliä on tarkoitus laajentaa kuluvan vuoden aikana ainakin 40 sisältölisän voimin. Nyt se on myös lisännyt tukun erilaisia uusia värivaihtoja useisiin jo pelin olemassaoleviin varusteisiin ja asusteisiin.

Uncharted 3 -veteraaneille Naughty Dog lupaa kiitoksena pieniä palkkioita ainakin erikoisasusteen ja pelaajan profiilin iskettävän Naughty Dogin tassulogon muodossa.

Linkki ilmaispelitraileriin

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa