Unelma pelien, pelaajien ja pelialustojen yhteisestä kodista etenee – GOG Galaxy 2.0 avautui kaikille / Uutiset / pelaaja.fi

Unelma pelien, pelaajien ja pelialustojen yhteisestä kodista etenee – GOG Galaxy 2.0 avautui kaikille

12.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
GOG, GOG Galaxy, GOG Galaxy 2.0, CD Projekt,

Pelikauppa GOG on käynnistänyt avoimen beta-testauksen sen uudesta GOG Galaxy 2.0 -asiakasohjelmasta. Mikäli kokeilu kiinnostaa, voi mukaan käydä hyppäämässä lataamalla beta-version GOG Galaxyn kotisivuilta.

Galaxy luotiin alunperin GOG-kauppapaikan rinnalla toimivaksi vapaaehtoiseksi työkaluksi, joka helpotti nimenomaan GOGista ostettujen pelien hallinnointia. Galaxy 2.0:lla kauppapaikan tavoitteena on ollut koota kaikki mahdolliset pelialustat ja palvelut yhden asiakasohjelman alle ja suoraviivaistaa näin niin omien pelien, kaverilistojen kuin saavutusten hallintaa ja seuraamista.

Tällä hetkellä GOG Galaxy 2.0:n nykyinen versio tarjoaa virallisen yhdistämismahdollisuuden Xbox Liveen, kun taas Steamiin, Epic Games Storeen, PlayStation Networkiin, Uplayhin ja Originiin se on mahdollista yhdistää yhteisön tekemien avoimiin lähdekoodeihin perustuvien integraatioiden avulla. Täysin tarpeettomaksi Galaxy 2.0 ei kyseisiä palveluita toki tee, sillä sen kautta käynnistettävissä olevat pc-pelit voivat vaatia yhä esimerkiksi Steamin kaltaisen asiakasohjelman taustalleen toimiakseen. Konsolipelit täytyy edelleen tietysti pelata myös konsoleilla.

GOG Galaxyn vanhoille käyttäjille 2.0 tarjoaa myös käyttöliittymäuudistuksia muun muassa parempien kirjasto- ja kaverilistaominaisuuksien muodossa. Niihinkin voi tutustua Galaxyn kotisivuilla ja pikaisesti oheisella trailerilla.

Lähde: GOG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja