Uniikki luolastoseikkailupeli Crypt of the NecroDancer kääntyy PlayStationeille

Crypt of the NecroDancerin kohtalona on saapua vielä pc:ltä myös konsoleille.

10.7.2015 15:36

Pc:llä jo kovasti kehuja kerännyt Crypt of the NecroDancer on aikeissa viihdyttää seuraavaksi myös PlayStation-pelaajia. Pelin tuottaja Heather Wilson on vahvistanut PlayStation Blog -sivustolla, että sekä PlayStation 4- että myös Vita-versio ovat parhaillaan pelistä työn alla.

NecroDancerin kehittäjä Brace Yourself Games ei ole vielä julkistuksen aikana voinut puhua paljoa tulevien PlayStation-versioiden ominaisuuksista, joten epäselvää vielä esimerkiksi on, tukevatko konsoliversiot omien musiikkien käyttöä pelatessa. Sentään jo varmaa on, että pelin alkuperäinen Danny Baranowskyn säveltämä musiikki on mukana PlayStation-versiossa yhdessä Shovel Knight -säveltäjä Jake ”Virt” Kaufmanin tekemän ääniraidan remix-version kanssa.

Brace Yourself Games ei ole poissulkenut vielä myöskään mahdollisuutta sille, että peli nähtäisiin vielä muillakin alustoilla. Kuitenkin konsolien osalta juurikin PlayStation-versiot ovat ensimmäisenä työn alla.

Mikäli Crypt of the NecroDanceri ei ole pelinä tuttu, voi ohesta katsastaa trailerin pelin pc-versiosta. Peli itsessäänhän on yhdistelmä rytmipelaamista ja luolastoseikkailemista. Se asettaa pelaajansa seikkailemaan vihollisia ja aarteita pursuviassa ympäristöissä niin, että kaikki pelin toiminnot tapahtuvat pelin taustamusiikin tahdissa.

Ohessa myös lyhyt Brace Yourself Gamesin tekemä dokumentti projektinsa taustoista.

Lähde: PlayStation Blog, Crypt of the NecroDancer (Twitter)

Lisää luettavaa