Unohda Pokémon hetkeksi – uusi Digimon-roolipeli lähestyy vääjäämättä

Digimoneja ja perinteistä japanilaista roolipeluuta sekoittava Digimon Stor:. Cyber Sleuth on päivätty Euroopassa.

21.11.2015 05:45

Digimonit valmistautuvat hiljalleen valloittamaan jälleen länsimaita. Helmikuun 5. päivä Namco Bandai on tuomassa eurooppalaisiin kauppoihin asti Digimon Story: Cyber Sleuthin, joka on tuore digihirviöiden universumiin sijoitettu roolipeli Wild Arms -kehittäjä Media Visionilta.

Japanissa jo tämän vuoden maaliskuussa tavattu Cyber Sleuth saadaan Euroopassa pelattavaksi niin sekä Vitalle että myös PlayStation 4:lle, vaikka alkujaan peli oli nimenomaan työstetty vain PlayStation Vita -pelaajia varten. Sillä ei ole kuitenkaan väliä, kumpi alusta miellyttää enemmän, sillä niin käsi- kuin kotikonsolillakin koettavaksi saadaan vuoropohjaiseen toimintaan nojaava seikkailu, josta pitäisi löytyä kaikkiaan 250 erilaista digimonia kohdattavaksi.

Cyber Sleuthin eri versiosta vain PlayStation 4 -versio tuodaan tosin saataville fyysisesti. Vitalla peli on koettavissa vain latausmuodossa.

Namcon mukaan pelin ensimmäiset myyntiin saapuvat kopiot tulevat olemaan niin sanottuja Day One -versioita. Tämä tarkoittaa, että niiden mukana peliin saa hieman ylimääräistä sisältöä, kuten asusteita ja pari erikois-digimonia.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa