Unohdetaan se väkivalta hetkeksi: ystävyys on voimaa uudella Mortal Kombat -trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Unohdetaan se väkivalta hetkeksi: ystävyys on voimaa uudella Mortal Kombat -trailerilla

18.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Mortal Kombat 11, Mortal Kombat, taistelu, Aftermath, Friendship, päivitys, DLC

Uusi tavanomaista ystävällisempi Mortal Kombat 11 -traileri on saapunut julki. Video esittelee tietysti peliin matkalla olevia friendship-lopetusliikkeitä, jotka saavat julkaisunsa ensi viikolla 26. toukokuuta osana ilmaista päivitystä.

Friendship-lopetukset nähtiin sarjassa ensimmäistä kertaa osana Mortal Kombat II:ta ja ne toimivat sympaattisena vastavapainona sarjan väkivaltaisilla fatality-liikkeille. Muita vastaavia hupsumpia lopetuksia sarjassa ovat olleet myös viholliset vauvaksi muuttaneet babalityt sekä eläinmuodonmuutoksia tarjonneet animalityt.

Friendshipin ohella lähestyvä päivitys lisää Mortal Kombat 11:een ilmaiseksi pari klassikkokenttää sekä kenttäpohjaisia lopetusliikkeitä. Päivityksen ohella 26. päivä julkaistaan pelin Aftermath-laajennus, joka jatkaa niin sen tarinaa kuin tuo mukanaan lisähahmot Fujinin, Sheevan ja RoboCopin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Jos fanit saisivat päättää, niin kaikki perinteisten hahmojen friendshipit olisi kopioitu suoraan MK2:sta ja MK3:sta. Onneksi nämä uudet ystävävyydet ovat sata kertaa luovempia ja kuvaavat paremmin kunkin hahmon kykyjä.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Epic sax jax on kyllä huvittava.