Unravel, Garden Warfare 2 ja UFC 2 EA Access -tilaajien kokeiltavaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Unravel, Garden Warfare 2 ja UFC 2 EA Access -tilaajien kokeiltavaksi

12.01.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Unravel, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 ja EA Sports UFC 2 saapuvat talven mittaan EA Access -tilaajien testattavaksi.

EA:n tilauspalvelun hankkineet Xbox One -pelaajat pääsevät kokeilemaan uutuuspelejä tasaisin väliajoin talven mittaan. Viiden päivän mittainen ennakkotesti alkaa Unravelin osalta 4. helmikuuta. Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 seuraa perässä 18. helmikuuta ja EA Sports UFC 2 saapuu 10. maaliskuuta.

EA ei ole vielä vahvistanut, kuinka pitkään EA Access -ennakkotestiin saapuvia pelejä on mahdollista kokeilla. Viime aikoina raja on ollut 10 tunnissa, mutta Unravelin osalta kokeilua on rajoitettu pelin kahteen ensimmmäiseen tasoon.

Kuukausimaksullisen jäsenyyden hankkineet pelaajat pääsevät testijaksojen ohella käsiksi myös vanhempiin EA-julkaisuihin. Tällä hetkellä EA Access -pelien valikoimassa on kaikkiaan 14 peliä, jotka ovat pelattavissa jäsenmaksua vastaan.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Edelleen loistava palvelu mikäli pelien omistaminen ei ole niin tärkeää. EA muutenkin lienee ehkä se paras taho tarjoamaan tätä kun omaa niin monta vuosipäivitys-peliä. Lähteekö palvelusta muuten pelejä joskus pois vai onko kaikki ikuisesti (lukuun ottamatta jotain palvelimien sulkemisia) pelattavissa?

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Onkohan Achievementit saatavilla noissa 10 tunnin testeissä ja saako hankitut sellaiset pitää?