Unreal Engine 5:n ominaisuudet voi ottaa nyt ilmaiseen testiin – Low Light Combat -moninpeliräiskintä julkaistiin / Uutiset / pelaaja.fi

Unreal Engine 5:n ominaisuudet voi ottaa nyt ilmaiseen testiin – Low Light Combat -moninpeliräiskintä julkaistiin

22.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
Low Light Combat Unreal Engine 5, Wolfire Games

Wolfire Games julkaisi ilmaisen Low Light Combat -räiskinnän, joka esittelee Unreal Engine 5:n ominaisuuksia. Traileriin voi kurkata uutisen lopusta.

Low Light Combat on yksi ensimmäisistä peleistä, jotka on kehitetty Unreal Engine 5:n Early Accessille. Pelaaja saa ainoaksi aseekseen valon ja Low Light Combat hyödyntääkin täysimääräisesti UE5:n Lumen-järjestelmää, joka tarjoaa reaaliaikaisen globaalin valaistuksen. Päivän ja yön vuorotteluun tehokeinona nojaava nopeatempoinen ammuskelu käyttää myös Nanitea. Nanite on UE5:n työkalu, joka virtualisoi geometrian, jolloin sen on mahdollista tuottaa automaattisesti niin paljon geometrisia yksityiskohtia kuin silmin on nähtävissä.

Valon lisäksi toinen Low Light Combatin ydinelementti on aika. Kyseiseen resurssiin on sidottu pelihahmon terveys, aseen sekä taskulampun käyttäminen, juokseminen ja kaikki muutkin toiminnot. Jokainen teko kuluttaa aikaa, jota voi lisätä vain päihittämällä muut pelaajat tai koskettamalla kartan keskellä pönöttävää reaktoria.

Unreal Engine 5 -demona toimivan kilpailullisen moninpelin voi ladata maksutta sekä Steamin että itch.ion kautta.

Lähde: Wolfire Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja