Unreal Tournament III konsoleista vain PS3:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Unreal Tournament III konsoleista vain PS3:lle

11.07.2007 // Kirjoittanut: Johnny Marmelaad
30

Sony kertoi tänään tehneensä sopimuksen Midwayn ja Epic Gamesin kanssa. Sopimus tuo Unreal Tournament III:n tänä vuonna konsoleista vain PlayStation 3:lle. Todennäköisesti tämä tarkoittaa sitä, että Xbox 360 -versio ilmestyy vasta ensi vuoden alussa.

Hienoin juttu PS3-versiossa on se, että siihen voi ladata pc-versioon tehtyjä modeja, jotka tallentuvat PS3:n kovalevylle. Tämä laajentaa olennaisesti Unreal Tournament III:n potentiaalia PS3:lla.

Epicin perustajiin kuuluva Tim Sweeney totesi aiemmin tänä vuonna, että pelaajien luoman sisällön saaminen konsoliversioihin on Epicille äärimmäisen tärkeää, ja toistaiseksi se onnistuu vain PlayStation Networkin kautta.

Unreal Tournament III julkaistaan marraskuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tuninki kuva
Tuninki

"Hienoin juttu PS3-versiossa on se, että siihen voi ladata pc-versioon tehtyjä modeja"
Todellakin tämä ominaisuus tuo kiitettävästi lisää pelattavaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitä te taas selitätte sonypoikatoimittajat? ettekö englantia osaa? Siellä sanottiin ihan selvästi että se tulee olemaan sonyn eksluusi _TÄNÄ_ vuonna! sama juttu Haze pelin kanssa, "This Holiday", Haze tulee noin viikkoa myöhemmin xboxillekin. Tsiisus sentään...

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Tämä on kuvien ja muutaman videon perusteella erittäin kiinnostava ja komea peli. Harmi ettei xbox 360 versiota tule ainakaan viellä,vaikka kuvia ja tietoa nettiin on valunutkin kummallekin konsolille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Xbox 360 -versio ilmestyy vasta ensi vuoden alussa."

Eikös tämä ollut jo aikoja sitten aika varmaa, noh ainakin virallisesti nyt

Käyttäjän Kane kuva
Kane

Loistava uutinen PS3:n omistajille. Vaikken sonya "tue" niin pikkuisen sääliksi käy kun yksinoikeus pelejä menee pois. Pitäähän niitä joka koneella olla.

Modien lataaminen on mahtava uutinen myös! Näin myös modi kulttuuri pääsee konsoleihin. Toivotaan että muutkin pelit jatkaisivat tuota mallia. En sitten tiedä tuoko modin laitto networkkiin tuo jotain "sensuuria" tai "vain hyvät pääsee".

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Auttaa PS3:n myyntiä. Sony:llä kyllä oli paras pressitilaisuus. Näytettiin paljon tulevia pelejä ja muuta kiintoisaa, kun taas Nintendo petti. Ja ei, en ole Sony-fanboy.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Uuh... Ihanko totta? Olen tähän mennessä kaikkia pelannut/päässyt kokeilemaan, mutta olen edelleen sitä mieltä, että ensimmäinen on paras, aina ja ikuisesti... pc:llä...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Sony:llä kyllä oli paras pressitilaisuus."

Jep, jopa kaksi uuden väristä PSP:tä! = Et oo tosissas. ._. Nauroin maha kippurassa koko videon ajan. D: Taitaa PS3:n osto siirtyä vähän kauemmas, mutta bluerayn takia se täytyy silti joskus ostaa. :(

Ja itse uutiseen, todellakin hyvä veto Sonylta tämä, mutta tämmösiä pelejä pelataan PC:llä eikä SIXASSilla, joka ei sovi yhtään FPS-peleihin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuntuu siltä, että 360 omistajat ovat muuttuneet ahneiksi, heti kun ps3:lle tulee jotain omaa tai muuten vain parempaa niin alkaa valitus. Boxilla on hyvin pullat uunissa, ei teidän tarvitse huolestua. Olkaa onnellisia välillä meidänkin puolesta. =)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ja itse uutiseen, todellakin hyvä veto Sonylta tämä, mutta tämmösiä pelejä pelataan PC:llä eikä SIXASSilla, joka ei sovi yhtään FPS-peleihin."

Näppäimistöllä ja hiirellä voi pelata myös ps3:lla jatkossa!

Nostoja