Unreal Tournamentilla on tulevaisuus – ja se valottuu pian / Uutiset / pelaaja.fi

Unreal Tournamentilla on tulevaisuus – ja se valottuu pian

4.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Epic Gamesin räiskintäpelisarja Unreal Tournament ei ole välttämättä niin kuollut kuin mitä moni on saattanut olettaa. Pelitalon perustajajäsen Mark Rein on omalla Twitter-tilillään kuuluttanut, että sarjalla on vielä jonkinlainen tulevaisuus, mihin mies on viitannut puheissaan käyttäen jopa sanaa "paluu".

Samansuuntaista säveltä on ehtinyt laulaa myös Epicin tuotantopomo Paul Meegan, joka yhdessä Reinin kanssa on ohjeistanut pelaajia pitämään silmänsä Epicin Twitch-kanavan suunnalla. Suomen aikaan torstai-iltana Epicin Unreal Tournament -suunnitelmista pitäisi selvitä enemmän.

Kiusoittelu on osin yllättävää, sillä vasta maaliskuussa Game Developers Conference -tapahtumassa Epic-johtaja Tim Sweeney totesi, ettei uutta Unreal Tournament -peliä ole parhaillaan suunnitteilla. Tietoa on voinut ollut hankala sulatella, sillä vuonna 1999 startanneen sarjan viimeisin osa nähtiin muikeat noin seitsemän vuotta sitten Unreal Tournament III:n muodossa.

Toistaiseksi tiedossa on ollut, että pelien osalta Epic Games on viime aikoina työstänyt kasaan lähinnä vain pc-räiskintä Fortnitea. Noin muuten yhtiö on tuntunut olleen enemmän kiinnostunut uuden Unreal Engine 4 -pelimoottorinsa kehittämisestä.

Lähde: Mark Rein (Twitter), Paul Meegan (Twitter), Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Zimeon kuva
Zimeon

Kyllä niitä vanhoja "hyviä" aikoja on ikävä. Ajoitus on kyllä hyvä, varsinkin kun Titanfall on avannut tien näihin vähemmän realistisiin FPS peleihin uusien pelaajien keskuudessa. Toivottavasti tämän kanssa päästään taas kunnon nopeatempoiseen mättöön!

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Kyllä kiitos. Aikoinaan paljonkin tuli sarjan pelejä pelattua. Toivotaan vain ettei mitään F2P paskaa tästäkin sitten tehdä.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Kyllähän tämän haluaisi takaisin, kun ei ole sinkohippoja ollut enää vuosiin.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Pelkkä remake UT99 tai UT2k4:stäkin riittäisi, ei tämä nykyisten pelien nopeus tahdo riittää :)
Ja Flak Cannon <3

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

UT2004:stä jäi kyllä helkkarin hyvät muistot kun sitä jätkien kanssa pelailtiin ATK -tunneilla. Oli kyllä parasta settiä tuolloin, oi niitä aikoja!

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

WANT

Nostoja