Until Dawn -kehittäjä paljastivat uuden kokonaisen kauhupelien sarjan – tällainen on The Dark Pictures Anthology / Uutiset / pelaaja.fi

Until Dawn -kehittäjä paljastivat uuden kokonaisen kauhupelien sarjan – tällainen on The Dark Pictures Anthology

21.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Until Dawnin tehnyt brittikehittäjä Supermassive Games on työstämässä kokonaan uutta kauhupelien sarjaa. The Dark Pictures Anthologyksi kutsuttu sarja on saanut syntynsä Bandai Namcon tuella, ja sen ensimmäinen osa Man of Medan on matkalla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle ensi vuodeksi.

Jokaisen The Dark Pictures Anthologyn osan kerrotaan olevan itsenäinen kokemus, joka mukailee tyyliltään Supermassiven aiempia kauhuteoksia. Ne pyrkivät siis ennen kaikkea elokuvamaisuuteen ja tarjoamaan paljon haarautuvia tapahtumia, jotka auttavat tekemään seikkailuista erittäin uudelleenpelattavia. Kunkin niiden on tarkoitus myös tutkiskella erilaisia kauhun lajityyppejä, joita Supermassive kertoo löytäneen kaikkiaan ainakin 39 erilaista.

Man of Medan kertoo sukeltajaryhmästä, joka lähtee etsimään Tyynenmeren syvyyksiin uponnutta toisen maailmansodan aikaista lentokonetta. Kaikki ei kuitenkaan mene tietenkään putkeen, minkä myötä helvetti on pian valloillaan.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oh my. Until Dawn iski sen verran kovaa, että sata varmasti menee nämä seurantaan.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Helvetin positiivinen juttu että Supermassive Gamesin pelit tulevat jatkossa myös PC:lle ja Xboxille. Aivan varmana menee jokainen ostoon.

Käyttäjän Peluri83 kuva
Peluri83

Nimen perusteella arvelin että tämä ois saanu innoituksensa mystisen ourang medanin tapauksesta https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ourang_Medan

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Onneksi tulee PC:lle.. Until Dawn oli hyvä tarinaltaan mutta oli hirveä kokemus toimivuudeltaan :/

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Until Dawnin takia uskallan vielä odottaa näitä vaikka pari hutia studiolta onkin nyt tullut välissä. Toivotaan että saavat hommansa taas kasaan näiden kohdalla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Gta IV

Onneksi tulee PC:lle.. Until Dawn oli hyvä tarinaltaan mutta oli hirveä kokemus toimivuudeltaan :/

Jep, jos jotain kurapaskaa oli, niin se oli ruudunpäivitys.