Until Dawn -tekijät iskevät taas loppukesästä – kostea kauhuseikkailu Man of Medan päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Until Dawn -tekijät iskevät taas loppukesästä – kostea kauhuseikkailu Man of Medan päivättiin

21.05.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
The Dark Pictures: Man of Medan

Brittistudio Supermassive Gamesin uusin peli Man of Medan on päivätty. Bandai Namcon julkaisemana uudet kauhun hetket koittavat 30. elokuuta pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Man of Medanin ennakkotilaajat pääsevät heti pelin julkaisupäivänä käsiksi sekä pääpeliin että sen kylkiäisenä tarjottavaan Curator's Cut -osuuteen, joka tarjoaa läpäisyn jälkeen uuden vaihtoehtoisen näkökulman ja valintoja pelin tarinaan. Kaikille muillekin se tuodaan kyllä vielä saataville ilmaiseksi, mutta hieman myöhempänä ajankohtana.

Jos Man of Medan ei ole vielä tuttu, on se eräänlainen henkinen seuraaja Supermassiven PlayStation 4:lle työstämälle Until Dawnille. Luvassa on siis hyvin elokuvamainen kokemus, jossa pelaaminen perustuu enemmän valintoihin ja pieniin interaktiivisiin hetkiin kuin vapaampaan pelihahmojen hallinnointiin. Man of Medanin on määrä käynnistää niin sanottu The Dark Pictures Anthology -sarja, jonka voimin Supermassiven olisi tarkoitus tehdä joukko vastaavanlaisia kauhupelejä mutta erilaisia kauhugenrejä tutkien.

Lähde: Bandai Namco Europe

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Tätä on odotettu. Day 1 PC:lle.

Käyttäjän renebauman kuva
renebauman

Kovat on odotukset.. Until dawn iski kovaa.. Jos on samalla tasolla, niin huippupeli..