Upouusi Starship Troopers -strategiapeli palasi julkisuuteen yli vuoden hiljaisuuden jälkeen – beta-testailu lähestyy / Uutiset / pelaaja.fi

Upouusi Starship Troopers -strategiapeli palasi julkisuuteen yli vuoden hiljaisuuden jälkeen – beta-testailu lähestyy

7.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Starship Troopers, Terran Command, Slitherine, The Artistocrats, Strategia

Reilu vuosi sitten paljastunut reaaliaikastrategiapeli Starship Troopers: Terran Command on rikkonut pitkän hiljaiselonsa uudella pelikuvalla.

Pelin julkaisijana toimiva Slitherine toi tällä viikolla julki sekä lyhyemmän Terran Commandin toiminnan etenemistä kuvaavan videon sekä pidemmän verkkolähetyksen, jossa pelilliseen antiin sukelletaan syvemmin. Pelikuvaa on näin ollen lähetyksessä tarjolla myös enemmän.

Hiljalleen Slitherine ja kehittäjä The Artistocrats valmistautuvat tuomaan Starship Troopers: Terran Commandia myös ensimmäisten kiinnostuneiden beta-testattavaksi. Mukaan voi yrittää hakea Slitherinen kotisivuilta. Testauksen on määrä alkaa kuukauden tai parin päästä, joskin testaajat sidotaan vielä tuolloin salassapitosopimuksen alaisuuteen

Tarkkaa julkaisuajankohtaa Starship Troopers: Terran Commandilla ei vielä ole. Peliä on tavoiteltu kuitenkin ulos pc:lle vielä tämän vuoden aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän AK_Hamy kuva
AK_Hamy

Ihan mielenkiinnolla odotan mitä tulee. Lyhyessä videossa tosin näytti mobiilipeliltä.

Nostoja