Uppoudu kauniin Transistorin tunnelmaan kuuntelemalla pelin musiikkia / Uutiset / pelaaja.fi

Uppoudu kauniin Transistorin tunnelmaan kuuntelemalla pelin musiikkia

21.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Yhdysvaltalaisen Supergiant Gamesin uutuuspeli Transistor on julkaistu. Parhaillaan peli on saatavilla niin pc:lle kuin PlayStation 4:llekin, joilla kumpaisellakin ainakin kriitikot ovat ehtineet ottaa sen vastaan jo varsin positiivisin mielin.

Mikäli peliin haluaa varsinkin fiiliksen osalta ottaa kuitenkin vielä varovaista ensituntumaa, on Supergiant tarjonnut tähän mielenkiintoisen keinon. Yhtiön toimesta Transistorin kantaviin voimiin lukeutuva pelin ääniraita on nimittäin julkaistu nyt kaikkien kuunneltavaksi sekä YouTubessa että Bandcampissa ja ilman mitään erityisempiä rajoituksia.

Kehittäjät itse suosittelevat, että mikäli vain mahdollista, kannattaa Transistor toki pelata mieluummin läpi ennen koko musiikkitarjonnan kuuntelua. Muistaa myös sopii, että pelin ääniraita on myös ostettavaksi esimerkiksi juuri Bandcampista tai vaikkapa Steaminkin kautta pelin kera.

Transistorin musiikkien sävellyksestä on ollut vastuussa Darren Korb, joka on samainen mies, joka vastasi myös Supergiantin aiemman pelin, Bastionin, musiikeista. Uutukaisen kohdalla äänimaailman roolista kertoo jotain jo se, että Transistorista löytyy oma nappinsa hyräilylle. Pelin päähenkilöllä on myös historiaa laulamisen kanssa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1

Bandcamp on todella hyvä palvelu ja sieltä löytyy paljon muutakin (indie)pelimusaa. Kuluttajaystävällisempää bisnesmallia saa hakea.

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Kovia viisuja peli täynnä. Mielestäni parempi soundtrack kuin Bastionilla.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Tosi tunnelmallisia kappaleita. Valitettavasti meikäläisen pc ei tätä peliä jaksa pyörittää. Noh, onneksi on aina soundtrack.