Useampaan otteeseen viivästyneen Syberia 3:n julkaisu lipsahti jälleen eteenpäin / Uutiset / pelaaja.fi

Useampaan otteeseen viivästyneen Syberia 3:n julkaisu lipsahti jälleen eteenpäin

9.10.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
1
Syberia 3

Syberia 3:n julkaisuajankohta on lipsahtanut kuluvan vuoden joulukuulta vuoden 2017 ensimmäiselle neljännekselle.

Syberia 3 -naksutteluseikkailua on saatu odotella jo pidemmän aikaa, julkistettiinhan nimike alkujaan jo nelisen vuotta sitten. Tällöin kehittäjä Microïds uumoili julkaisupäiväksi vuotta 2014, joskin ilmestymisajankohtaa on sittemmin siirretty muutamaankin otteeseen. Homma ei ole taaskaan edennyt aivan uumoillusti, vaan odotettu seikkailu lipsahti jälleen muutamalla kuukaudella eteenpäin.

Microïdsin mukaan pelitalo haluaa entistä enemmän syvyyttä protagonisti Kate Walkerin tuoreimpaan seikkailuun. Tahtovatpa kehittäjät luonnollisesti myös täyttää fanien jatkuvasti korkeammalle ja korkeammalle kohonneet odotukset. Myös pelin dialogin käännöstyö useammalle kielelle ottaa oman aikansa. Syberia-sarjan luoja Benoit Sokal tuumaileekin lykkäyksen olevan toisaalta ankara pettymys, toisaalta taas suuri helpotus.

Syberia 3 julkaistaan uuden tiedon valossa vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Ei haittaa, saanpahan lisäaikaa jatkaa kesken jäänyttä ykkösosaa. Olen pitänyt Microïdsin ja Benoit Sokalin peleistä Amerzonesta lähtien, jonka faija kauan sitten oli löytänyt 'alelaarista'.
On kyllä erikoisuudentavoittelua uutisen kirjoitusasussa...