Useita Silent Hill -pelejä on työn alla, Silent Hill -elokuvan ohjaaja kertoo

Christophe Gans on avannut sanaista arkkuaan tulevista Silent Hill -peleistä.

9.10.2022 16:01

Silent Hill -pelisarjan jatkosta on saatu lisävahvistusta.

Tällä kertaa kauhupelisarjan tulevaisuudesta on tarjonnut vihiä vuonna 2006 julkaistun Silent Hill -elokuvan ohjaaja Christophe Gans. Äskettäin antamassaan haastattelussa Gans on kertonut työn alla olevan useita Silent Hill -pelejä.

Gansin mukaan hän on tekemisissä sarjan alun perin luoneen Konamin sisäisen Team Silent -kehitystiimin kanssa, jonka hän kertoo kehittävän uutta Silent Hill -peliä. On kuitenkin epäselvää missä määrin mukana on todellisuudessa sarjan alkuperäisiä kehittäjiä, sillä Team Silent ei ole ollut toiminnassa vuonna 2004 julkaistun Silent Hill 4:n jälkeen. Myös sarjan alkuperäiset avainhenkilöt ovat pääasiassa jättäneet Konamin vuosien varrella. Lisäksi Gans vaikuttaa vahvistaneen aikaisemmin julki tulleen Silent Hill 2 -uusioversion, jonka on huhuttu olevan Bloober Team -studion käsialaa.

Gansin mukaan merkittävä tekijä Silent Hillin elvyttämisen taustalla on Resident Evilin uusioversioiden menestys. Capcomin selviytymiskauhupelisarjan toinen ja kolmas osa saivat ylistetyt uusioversiot, joiden lisäksi myös Resident Evil 4:n on määrä ilmestyä uudistettuna julkaisuna ensi vuonna.

Konami ei ole vahvistanut virallisesti jatkoa Silent Hill -pelisarjaan. Viime kuussa julkistettu ikärajaluokitus paljasti kuitenkin yhtiön olevan julkaisemassa Silent Hill: The Short Messagen. Gans itse taas työstää toista Silent Hill -elokuvaansa, jonka on määrä ilmestyä ensi vuoden loppupuolella.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa