Uskaltaako tästä innostua? Kehittäjä julkaisi kiusoittelevan kuvan Beyond Good & Evilista

Ranskalaiskehittäjä Michel Ancel on saanut maanantaina Beyond Good & Evil -fanit sekaisin yllättäen julkaisemallaan taidekuvalla.

30.9.2016 21:55

Keskustelut Beyond Good & Evil -sarjan mahdollisesta jatkosta ovat saaneet jälleen tuulta alleen. Alkuperäisen pelin luoja Michel Ancel julkaisi maanantaina Instagram-tilillään oheisen taidekuvan, jonka julkaisun yhteydessä hän on samalla kiittänyt Ubisoftia epämääräisestä ”tämän asian mahdolliseksi tekemisestä”.

Kuvan tilanteen on kuvailtu sijoittuvan System 4 -nimiselle alueelle, johon Beyond Good & Evil aikoinaan sijottui. Huomiota herättävä puoli on tietysti myös kuvassa näkyvä possuhahmo, jonka on spekuloitu olevan nuori versio ensimmäisestä pelistä tutusta Pey’j-hahmosta.

Myös Ubisoftin ranskalainen Twitter-tili on kehoittanut pitämään tarkasti silmällä Ancelin Instagram-tiliä.

Beyond Good & Evilin jatko-osa on ollut asia, jota ensimmäisen pelin fanit ovat odottaneet kiihkeästi vuosia. Erityisen suuri syy malttamattomaan odotukseen on ollut se, että Ubisoft julkisti jatko-osan peräti kiusoittelutrailerin kera vuonna 2008 ja ettei se ole koskaan varsinaisesti ilmoittanut projektin peruuntuneen.

Ensimmäinen Beyond Good & Evil julkaistiin alkujaan vuonna 2003 PlayStation 2:lle, GameCubelle, Xboxille ja pc:lle. Vuonna 2011 siitä saatiin teräväpiirtokäännös myös PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. 

Beyond Good & Evil 2:n julkistuksen jälkeen Ancel on ehtinyt olla mukana useammassa muussakin peliprojektissa. Hänen viimeisimmistä peleistä tunnetuimmat ovat olleet tasoloikkanimikkeet Rayman Origins ja Rayman Legends. Viime aikoina hän on lisäksi Ubisoftin ulkopuolella hallinnoinut omaa Wild Sheep Studiota, jonka kanssa tämä on tuomassa markkinoille luonnonläheistä PlayStation 4 -peliä nimeltä Wild.

Päivitys: Ancel on sittemmin julkaissut toisenkin taidekuvan, jolla hyvinkin saattaa olla kytköksiä Beyond Good & Eviliin.

Lähde: Michel Ancel (Instagram)

Lisää luettavaa