Uskomaton Battlefield 4 -salaisuus paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Uskomaton Battlefield 4 -salaisuus paljastui

23.12.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Battlefield 4:n taatusti monimutkaisin salaisuus on paljastettu uudelta lisäsisältökartalta.

Battlefield-videoistaan tunnettu YouTube-käyttäjä Jackfrags on julkaissut uuden videon, jolla hän esittelee kehittäjien piilottaman yllätyksen yksityiskohtia. Battlefield 4:ään äskettäin julkaistussa ilmaisessa lisäsisällössä saapuneen Dragon Valley -kartan huomattiin sisältäneen valkovenäjänkielistä morsekoodia vilkuttaneen lampun, joka johdatti pelaajat arvoituksen jäljille.

Varsinaisen salaisuuden löytäminen edellyttää monimutkaisen pulman ratkaisemista seitsemää kartalle piilotettua nappia painamalla. Pulman ratkaiseminen johdattaa pelaajat morsekoodin avulla toiselle kartalle, josta löytyneen uuden pulman avulla saadun koodin näppäileminen Dragon Valleyyn ilmaantuneelle numeronäppäimistölle antaa taas pelaajalle yksilöllisen koodin. Koodin lunastaminen ohjeistuksen mukaisesti tarjoaa pelaajalle palkintona uuden DICE LA -naamiovärivaihtoehdon, joka on aikaisemmin varattu vain Battlefield 4:n kehittäjille.

Katso Jackfragsin video Battlefield 4:n toistaiseksi monimutkaisimmasta salaisuudesta alla:

Lähde: Jackfrags

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

No mutta tämä on jo kunnon easter egg!

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Tuon ratkomiseen on saanut nähdä kyllä vaivaa. Palkintokin on toki hieno, mutta jos nettiin on uskominen, camo on täysin ylivoimainen. Camoa kun ei ilmeisesti näy ollenkaan lämpötähtäimissä. Itse en ole vielä törmännyt kehenkään kyseistä naamioväriä käyttävään, mutta jos tuo ominaisuus pitää paikkansa ja useampi pelaaja hankkii sen, niin kyllä siinä pelin tasapaino kärsii.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä Kansalainen

siinä pelin tasapaino kärsii.

Hyvä vaan. Lämpökamerat ja niiden nerffaus/boostaaminen on pilannut viimeisenkin hohdon koko pelistä. Mutta; Liian myöhään.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus käyttäjältä Kansalainen

jos tuo ominaisuus pitää paikkansa ja useampi pelaaja hankkii sen, niin kyllä siinä pelin tasapaino kärsii.

Jos joku Battlefield 4:n tasapainon pilasi, niin se oli nimenomaan ne naurettavat FLIR-tähtäimet. Tankin termalit ja reconin kiikarit kyllä nerffataan mutta flirrejä ei. Flirrit teki uusista yökentistäkin täysin pelikelvottomia.

Nostoja