Uskonnollinen kultti odottaa soluttautujaa pelikerrasta toiseen muuttuvassa The Church in the Darknessissa

Monipuolinen hiippailu ja pelikerrasta toiseen muuttuva juoni ovat asioita, joita hiljattain julkistettu The Church in the Darkness lupaa pelaajilleen.

28.2.2016 22:39

Uusi kunnianhimoinen hiippailupeli The Church in the Darkness on paljastunut hiljattain PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Ensi vuoden alkupuoliskolle tähdättyä peliä tähdittää ex-poliisi nimeltä Vic, joka matkustaa 1970-luvun Etelä-Amerikkaan löytääkseen epäilyttävän kultin mukaan lähteneen siskonpoikansa.

The Church in the Darknessissa hiippailu tapahtuu keskelle viidakkoa rakennetussa Freedom Town -nimisessä kylässä, joka on kokonaisuudessaan edellä mainitun kultin hallinassa. Pelin ohjaaja Richard Rouse III on lupaillut, että Freedom Townin pitäisi olla rakenteeltaan varsin avoimen puoleinen ympäristö, minkä lisäksi pelaajian pitäisi pystyä päättämään, haluavatko he käyttää tappavaa voimaa vihollisiaan vastaan vai tyytyä kenties lempeämpiin ratkaisuihin.

Tarinaa pelissä välitetään eteenpäin erityisesti sekä Freedom Townissa kuultavilla kuulutuksilla että myös pelaajien löydettävissä olevilla dokumenteilla. Tarinaan The Church in the Darknessissa on kiinnitetty erityishuomiota siinä mielessä, että juonen yksityiskohtien, kuten kulttijohtajien motiivit, voivat muuttua pelikerrasta toiseen. Tämän luvataan vaikuttavan kokemukseen niin paljon, että pelistä on määrä löytyä rutkasti uudelleenpeluuarvoa.

Rousen aikaisempiin projekteihin lukeutuvat muun muassa takavuosien kauhuseikkailu The Suffering, jonka hän auttoi tuomaan maailmaan pääsuunnittelijan roolissa. Mukana The Church in the Darknessissa ovat olleet myös Portal-tekoäly GlaDOSin sekä Team Fortress 2 -tarkka-ampujan ääninäyttelijät Ellen McLain ja John Patrick Lowrie, jotka esittävät pelin pääpahiksia.

Lähde: The Church in the Darkness (kotisivu)

Lisää luettavaa