Uudella Deus Ex -trailerilla riittää mittaa – erikoisversiot myös esittelyssä / Uutiset / pelaaja.fi

Uudella Deus Ex -trailerilla riittää mittaa – erikoisversiot myös esittelyssä

29.04.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Uudella Deus Ex -trailerilla riittää mittaa – erikoisversiot myös esittelyssä

Elokuussa ilmestyvä Deus Ex: Mankind Divided on saanut mittavan trailerin.

Yli viisiminuuttinen videonpätkä käy läpi pelin maailmassa vellovia kriisejä sekä tarjolla olevia moninaisia tapoja, joilla pelaaja voi niitä alkaa selvittelemään. Itse Adam Jensenin selostamalla trailerilla nähdään mittava potpuri pelin tapahtumapaikkoja ja mekaniikkoja, joten tekeleen sisällöstä tarkoituksella täysin pimennossa pysyttelevien lienee syytä pysyä kaukana videosta.

Pelin on nyt myös vahvistettu ilmestyvän myyntiin neljän erilaisen version voimin. Digitaalisena saataville saapuu normaalihintainen Digital Standard Edition, joka sisältää peruspelin ohella yhden ylimääräisen tehtävän sekä kattauksen aseita, vaihtoehtoisia ulkoasuja ja parannuksia. Kolmellakymmenellä lisäeurolla ostoskärryihin kolahtaa kaiken yllä mainitun sisältävä Digital Deluxe Edition, jonka oheen paketoidaan vielä pelin kausipassi.

Fyysistä koteloa kaipaavat puolestaan voivat napata kaupasta pelin perushintaisen Day One Editionin, joka sisältää Standard Edition -roippeen ohella maistiaisia pelin soundtrackilta sekä digitaalisen sarjakuvan, novellin ja taidekirjasen. 

Keräilijöiden todellinen kruununjalokivi on odotetusti järkälemäinen Collector's Edition, jota esiteltiin ensi kertaa jo viime kesänä. Tyylikkääseen mustakultaiseen laatikkoon pakattu keräilyversio pakkaa kaiken Day One Edition -sisällön kylkeen myös 23-senttisen Adam Jensen -figuurin, 48-sivuisen taidekirjan sekä metallikannet itse pelille. Alustasta riippuen herkkupaketti kustantaa noin 120-130 euroa.

Deus Ex: Mankind Divided ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 23. elokuuta.

Lähde: VG247, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Vaikuttaa erittäin lupaavalta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Perhana. Kyllä tämä ostoslistoilla on ollut kärkipäässä mutta taas muistin, että lienee yksi niistä peleistä, jotka lähtevät ennakkotilaukseen. Human Revolution oli loistava, vaikka kestikin oudosti hetken päästä sisään ja tykätä siitä. Lopulta pelasin kahdesti läpi ja vieläpä samalla tyylillä, kun tuo hiippailu niin vain on hauskempaa mielestäni.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Jos ei henkilökohtainen vuoden pelini niin takuulla ainakin top 3:ssa, ellei ihmeitä tapahdu. Hyvältä näytti tämäkin traikku.

Nostoja