Uudelle God of Warille on jatkosuunnitelmia peräti viiden osan verran / Uutiset / pelaaja.fi

Uudelle God of Warille on jatkosuunnitelmia peräti viiden osan verran

1.05.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
10

Tuoreimman God of Warin ohjaaja Cory Barlog on paljastanut toimintapelisarjan uudelleenkäynnistyksen suunnitelmat peräti viisiosaiselle saagalle, mikäli kriitikoiden suosimalle pelille ollaan tehtailemassa jatkoa.

Barlog paljasti luvun Kotakulle antamassaan haastattelussa, joskaan ei avannut vastaustaan sen enempää. Lie kuitenkin turvallista odottaa, ettei suurinta osaa jatko-osista ole vielä käsikirjoitettu valmiiksi, vaan kyseessä on eräänlaiset tarinarungot potentiaalisille jatkoille.

Vastauksesta ei käy myöskään ilmi, ovatko kaikki viisi suunniteltu nimenomaan emosarjan osiksi, vai onko kyseessä mahdollisesti Chains of Olympuksen tai Unchartedin viimeisimmän The Lost Legacyn kaltaisia sivuosia.

Barlog tosin vihjaili alkuvuodesta Kratoksen tutustuvan tulevaisuudessa mahdollisesti myös muihin kulttuureihin, kuten egyptiläiseen tai mayojen mytologiaan.

Toimintapelisarjan uusin osa vie Kratoksen skandinaavisen mytologian pariin ja seuraa tämän seikkailuja yhdessä poikansa Atreuksen kanssa.

God of War on saatavilla PlayStation 4:lle.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Kyllä kiitos tätä tyyliä saa jatkaa. Skandien mytologiassakin riittää kyllä vielä reilusti väännettävää, että ei ole kiire pompata mayojen jumalien luokse. :)

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Kuitenkin Barlog tämän informaation tavallaan kieltää twiitissään.

Kuitenkin tämä uusin GoW on sen verran erinomaiseksi peliksi osoittautunut ja norse-mytologia uppoaa omaan makuun, niin jatko-osaa pelaisin mieluusti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joo, jatkoa saa tulla jos on yhtä timanttia kuin tämä uusin mutta en kauheasti ole innoissani siitä, että venytetään juonta/tarinaa noin pitkälle. Mikäli jossain vaiheessa ei myykään tarpeeksi niin jää tarina sitten kesken. Ilmeisesti tässä uusimmassakin jää, mitä olen lukenut.

Parempi olisi vain tehdä ehyempiä tarinoita per peli, sillä tuleehan monelle varsin ehjälle tarinallekin jatkoa: RDR2, Last of Us 2 jne. Jatkoa siis voi ihan hyvin tehdä vaikkei ole mitään kaarta kirjoitettukaan puolelle kymmenelle osalle jaettuna.

Toki pitemmän matkan tarina on aina eri kuin pelin sisäinen tarina ja samaa on nähtävissä sarjoissa: koko sarjan mittainen kaari ja esim. tuotantokauden sekä vielä jakson/jaksojen tarinat. Eli ei tuo viiteen osaan venytetty runko vielä tietenkään automaattisesti mitään älytöntä cliffhangeria luo. Vaara kuitenkin aina on olemassa.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Osa 5 taitaa tulla sitten ps7 tai ps8 konsolille

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake
Lainaus frozen

Osa 5 taitaa tulla sitten ps7 tai ps8 konsolille

No siis käytännössähän noita on jo seittemän että niin.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus taistelujake

[quote="frozen"]Osa 5 taitaa tulla sitten ps7 tai ps8 konsolille[/quote]
No siis käytännössähän noita on jo seittemän että niin.

Nyt oli puhe siis ihan näistä uusista peleistä

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Se olisi vaihto ehto että seuraava olisi itsenäinen lisäosa missä ei pelattaisi Kratoksella lainkaan vaan Atreusella.Voin tässä kohtaa sanoo että se ei toimisi se ei olisi millään lailla enää GOF.Se toimi ehkä uncharted lost legacy kohdalla mutta ei tässä jos tämä hanke totetuisi.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Jos yhtä osaa hierotaan kerralla viisi vuotta niin mikä ettei, kelpaa kyllä.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Kuulostaa niin paljon huonolta fanifiktiolta viedä Kratos eri paikkaan ihan vaan pieksemään sen jumalat. Minä sanon ei, en näe miten he pystyisivät orgaanisesti käsikirjoittamaan Kratosin ja Atreuksen Egyptiin tai Keski-Amerikkaan, pohjolan kylmistä oloista, mikä on heidän motivaationsa ja miten he sinne menisivät? Sen vielä ymmärtää että Kratos tarkoituksella vetäytyi Kreikasta pohjoiseen ja vain sattui olemaan tapahtumien keskipisteessä siellä, mutta en tosiaan näe miten orgaanisesti nuo jatko-osat voisi tehdä.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itselleni God of War kolahti yhtä kovasti kuin Uncharted 4, vaikka aiemmat osat olivatkin ennestään tuntemattomia. Nyt kun olen jo pelin kanssa loppusuoralla, niin en jaksaisi toista mokomaa heti perään - jokin Lost Legacyn kaltainen väliosa silti voisi vielä maistua.

Nostoja