Uudelle God of Warille on jatkosuunnitelmia peräti viiden osan verran

Sony Santa Monicalla on alustavat suunnitelmat viisiosaiselle God of Warille.

1.5.2018 11:55

Tuoreimman God of Warin ohjaaja Cory Barlog on paljastanut toimintapelisarjan uudelleenkäynnistyksen suunnitelmat peräti viisiosaiselle saagalle, mikäli kriitikoiden suosimalle pelille ollaan tehtailemassa jatkoa.

Barlog paljasti luvun Kotakulle antamassaan haastattelussa, joskaan ei avannut vastaustaan sen enempää. Lie kuitenkin turvallista odottaa, ettei suurinta osaa jatko-osista ole vielä käsikirjoitettu valmiiksi, vaan kyseessä on eräänlaiset tarinarungot potentiaalisille jatkoille.

Vastauksesta ei käy myöskään ilmi, ovatko kaikki viisi suunniteltu nimenomaan emosarjan osiksi, vai onko kyseessä mahdollisesti Chains of Olympuksen tai Unchartedin viimeisimmän The Lost Legacyn kaltaisia sivuosia.

Barlog tosin vihjaili alkuvuodesta Kratoksen tutustuvan tulevaisuudessa mahdollisesti myös muihin kulttuureihin, kuten egyptiläiseen tai mayojen mytologiaan.

Toimintapelisarjan uusin osa vie Kratoksen skandinaavisen mytologian pariin ja seuraa tämän seikkailuja yhdessä poikansa Atreuksen kanssa.

God of War on saatavilla PlayStation 4:lle.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa