Uudelle Tomb Raider -elokuvalle ohjaaja Pohjoismaista / Uutiset / pelaaja.fi

Uudelle Tomb Raider -elokuvalle ohjaaja Pohjoismaista

17.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Lähemmäs viitisen vuotta suunnitteilla ollut täysin uusi Tomb Raider -elokuva näyttää saaneen ohjaajansa, elokuvasivusto The Hollywood Reporter raportoi. Sivuston mukaan työn on ottanut vastaan norjalaisohjaaja Roar Uthaug, jolle leffa olisi tämän ensimmäinen englanninkielinen elokuvaprojekti.

Ilmeisesti elokuvaa varten haikaillaan parhaillaan myös uutta käsikirjoittajaa. Viimeksi sen parissa on työskennellyt uutta Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvaa kynäilemässä ollut Evan Daugherty. Nyt elokuvastudiot Warner Bros. ja MGM ovat kuitenkin The Hollywood Reporterin mukaan neuvottelemassa pestiin mukaan Geneva Robertson-Dworetia. Hän on hiljattain tehnyt työtä myös viidennen modernin Transformers-elokuvan parissa.

Aiemmin uuden elokuvan käsikirjoittajaksi kaavailtiin niin Marti Noxonia (Buffy, vampyyrintappaja) kuin myös Iron Manista tuttua kirjoittajakaksikkoa Mark Fergusia ja Hawk Ostbya.

Viimeksi Tomb Raideria nähtiin valkokankaalla vuonna 2003, kun Angelina Jolien tähdittämä Lara Croft Tomb Raider: Elämän lähde saapui teattereihin. Sittemmin Tomb Raider -pelisarjaan on ehditty puhaltamaan uusia tuulia niin sekä vuonna 2013 saapuneella Tomb Raider että myös hiljattain Xboxeille saadulla Rise of the Tomb Raider -pelillä. Uuden elokuvan on senkin ollut tarkoitus aloittaa aiempiin elokuviin nähden puhtaalta pöydältä.

Minkäänlaisia näyttelijäkiinnityksiä uuden filmatisoinnin suhteen ei vielä ole tehty.

Lähde: The Hollywood Reporter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eivät ne aiemmat leffat ihan täyttä sontaa olleet mutta parempaakin olisi helposti tehtävissä. Otettaisiin vaikkapa noista uusista peleistä mallia, poistaen vain pelielementit, eli toiminnan määrä pienemmäksi ja sitä tutkimista ja muuta "elokuvamaisuutta" enemmän. Jotain Indiana Joneksia ja ehkä National Treasureja "oppikirjoiksi".

Käyttäjän KuRr3 kuva
KuRr3

Zappah käy kattoo game theoryn tekemä video why movies about video games sucks