Uuden Apex Legends -hahmon esittely koki juuri synkän käänteen / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden Apex Legends -hahmon esittely koki juuri synkän käänteen

27.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Apex Legends, Forge, Revenant, Respawn Entertainment,

Apex Legend lähestyy vuoden ikää ja sen myötä neljättä sisältökauttaan. Mitenkään perinteisesti synttäreitä ei näemmä myöskään vietetä, sillä mitä ilmeisemmin peliin vasta hiljattain julkistettu uusi Forge-sankari on jo kokenut karun kohtalon Apexin universumissa.

Respawn Entertainment julkaisi näin maanantaina pelistä tuoreen animaatiotrailerin, jonka tarkoituksena oli pohjustaa Forgea televisiohaastattelun merkeissä. Haastattelu päättyy kuitenkin kohtaukseen, joka esitteleekin kokonaan toisen tuttavuuden peliin.

Hahmo on näillä näkymin Revenant, josta on löydetty viitteitä pelin tiedostoista jo ainakin viime lokakuusta alkaen. Viimeksi hahmosta huhuiltiin itse asiassa nyt maanantaina, kun tälle omistettu banneri löytyi EA:n tukisivun uumenista.

Parhaillaan Respawn maalaileekin nyt kovasti kuvaa siitä, että Forge olisi kuollut videolla nähdyssä kohtauksessa. Suuntaamalla pelin neljättä kautta esittelevälle sivulle, löytyy sieltä tällä hetkellä tummennettu versio hahmon potretista sekä toteamus "RIP Jimmie "Forge" McCormick. Never defeated (except for that one time)". Voi siis hyvinkin olla, että Forgen sijaan Revenant onkin Apexin seuraava sankari. Kahden kokonaan uuden hahmon tuominen peliin sen synttäreiden kunniaksi ei olisi kyllä mahdottomuus sekään. 

Apex Legendsin neloskausi käynnistyy virallisesti ensi viikolla 4. helmikuuta. Tuolloin Revenantista ja Forgesta tiedetäänkin todennäköisesti jonkin verran enemmän.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja