Uuden Final Fantasy -mätkintäpelin debyytti lähestyy – runsaasti videokuvaa julki / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden Final Fantasy -mätkintäpelin debyytti lähestyy – runsaasti videokuvaa julki

16.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Square Enixin ja Team Ninjan yhteistyönä kehittämä uusi Dissidia Final Fantasy -taistelupeli saapuu japanilaisiin kolikkopelihalleihin ensi viikolla 26. marraskuuta. Lähestyvän julkaisun kunniaksi Square Enix on alkanut vyöryttämään pelistä ulos nyt hurjan määrän videoita, jotka esittelevät mukavan annoksen pelikuvaa uutukaisesta.

Ohesta nähtävissä on niin sekä pelin julkaisutraileri että myös viisi ensimmäistä hahmotraileria. Lisää hahmotrailereita on tarkoitus ilmestyä Square Enixin japanilaiselle YouTube-kanavalle mahdollisesti jopa päivittäin, kunnes ainakin pelin kaikki vakiosankarit on esitelty.

Toistaiseksi uusi Dissidia Final Fantasy on nimenomaan vahvistettu vain japanilaisia kolikkopelihalleja varten. Square on kuitenkin jo myöntänyt, että peli on rakennettu hyödyntäen samanlaista teknologiaa kuin mitä PlayStation 4:stä löytyy, joten olisi suorastaan yllättävää, jos pelistä ei koskaan saataisi vielä myös konsoliversiota.

Enemmän uudesta Dissidia Final Fantasysta voi lukea aikaisemmasta uutisestamme.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Substance kuva
Substance

Kyllä tämä tulee PS4 varmaan jo vuoden päästä. Hankala suoralta kädeltä sanoa toista peliä jota odottaisin enemmän. PSP Dissidiat oli itselle muistutus siitä, että japanilaiset pystyvät parhaimmillaan luomaan vertaansa vailla olevia pelikokemuksia.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Varauksella kiinnostaa. Dissidia 012:n ostin melkeinpä heti kun PSP:n käytettynä tuossa kesällä ostin, mutta se jätti hiukan kylmäksi. Hahmoilla ei todellisuudessa ollut kauhean paljon erilaisia comboja ja ne vähätkin on vain sitä yhden ja saman napin hakkaamista samalla kun nuolella määrität jonkun neljästä eri iskusta. Paljon oli tosin kaikkea pientä piristystä, kuten summonit, assistit ja equipattavat skillit ja aseet, mutta silti. Ja ihan oikeesti, vähänkö käy tylsäksi kattoa samoja hp attackeja jotka olivat ainoat joilla pystyi taistelun lopettaa. Kiva vaan väistellä yhtä ja samaa iskua kunnes pääset iholle. Story mode oli niin puuduttavan pitkä että into laantui tylsistymiseksi ja lopulta suorastaan turhautuneisuudeksi. Mutta jos tää hiukan hioisi taistelumekaniikoita ja tarjoaa joskus PS4:lla toimivan nettipelin, niin voisi jopa olla ihan kiva