Uuden Hitmanin ennakkotilaukset peruttiin PS Storessa / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden Hitmanin ennakkotilaukset peruttiin PS Storessa

14.01.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Uuden Hitmanin ennakkotilaukset peruttiin PS Storessa

Sony kertoo peruneensa tulevan Hitman-pelin ennakkotilaukset PlayStation Storessa.

Maaliskuusta alkaen osissa julkaistavan Hitmanin PS4-version ennakkotilaaminen ei myöskään ole mahdollista tällä hetkellä. Hitmanin ennakkotilaajien kerrotaan saavan perumisesta vahvistuksen myös sähköpostiin. Sonyn mukaan ennakkotilaukset peruttiin, koska pelin julkaisija Square Enix on tiedottanut yhtiötä ennakkotilauksen sisällön muuttumisesta merkittävästi. Tiedotteessa ei kuitenkaan tarkenneta mitä muutokset koskevat.

Hitmanin virallisen Twitter-tilin mukaan ennakkotilausten peruminen ei vaikuta pelin julkaisupäivään. Hitmanin ensimmäiset tehtävät tulevat pelaajien saataville edelleen 11. maaliskuuta.

Lähde: Sony

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Katsotaan sitä ostamista sitten, kun koko pelin saa kerralla, oikeaan hintaan. En tue tällaista spedeilyä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihmiset tuntuu olevan enemmän Battlefrontista raivoissaan mutta tällainen menee läpi paljon vähemmällä kitinällä. En ymmärrä. Tässähän se vasta nimenomaan on vajaa peli, ihan sama vaikka se kokonaisuus tuleekin myöhemmin yhden pelin hinnalla. Ei ole mitään varmuutta tai tietoa mitä se loppuosa on. Mahdollisuus ostaa puolet ensin olisi muuten ok kompromissi mutta totta kai hinta on sitten isompi jos ottaa ns. varman päälle.

Oikeasti kyllä uskon että koko setti on vähintäänkin pelattavalla tasolla eli hyvää mutta jo periaatteesta en halua tukea tällaista sian säkissä ostamista tai ennakkomaksamista ylipäätänsä. No sen verran voin joustaa, että esimerkiksi uskaltaisin ostaa Witcher 3:n kausipassin. Ainoa syy etten ole ostanut on se, että odottelen (tulevasta lisäristä) fyysistä versiota, jossa toivottavasti on taas uudet gwent-kortit.

Käyttäjän Kapache kuva
Kapache

Peligenre muuttunut kenties niin radikaalisti ettei voi ennakkoon myydä enään.. Päättivät tehdä pelistä sittenkin cod tyylisen reaktioräiskinnän huonolla nettikoodilla, josta kerran kuussa tulee dlc (joka on pakollinen) ja vuoden päästä uusi.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

olisikohan tehtäviä vähennetty

Nostoja