Uuden kauhun aika? Amnesia- ja Soma-kehittäjä aloitti varovaisen vihjailun tulevasta / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden kauhun aika? Amnesia- ja Soma-kehittäjä aloitti varovaisen vihjailun tulevasta

4.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Frictional Games, Amnesia, Soma, kauhu

Ruotsalainen kauhupelikehittäjä Frictional Games ei ole julkaissut uutta peliä sitten vuonna 2015 nähdyn Soman, mutta ehkä tähän on tulossa hiljalleen taas muutos. Firman tulevien pelien kiusoittelulle omistettu nettisivu NextFrictionalGame.com sai uutta eloa joskus viime vuoden lopun tienoilla pienen sykkivän symbolin muodossa.

Vihjaus on vielä äärimmäisen hienovarainen, mutta selvästi silti muutos vanhaan. Pidemmän aikaa sivua on koristanut nimittäin vain ilmoitus, ettei Frictionalin seuraavaa peliä ole vielä julkistettu.

Muun muassa Somaa kiusoiteltiin aikoinaan myös vastaavan nettisivun kautta, eikä lopulta edes pienimuotoisesti. Kiusoittelu alkoi ensin perinteisellä laskurilla, mitä seurasi lopulta kokonainen sarja videoita, jotka vihjailivat pelin maailmasta. Myös Amnesia-sarjasta tiedettiin ensin vastaavanlaisen kiusoittelusivun kautta.

Sopivasti Frictional päivitti viralliset kotisivunsakin joulukuussa viimein uuteen kuosiin. Sen suhteen kyse ei ole ollut tosin välttämättä uuteen pelijulkistukseen valmistautumisesta, vaan siitä, kuinka firman vanhat tönköt sivut alkoivat tulla  työntekijöiden uniin. 

Lähde: Rock Paper Shotgun

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

SOMA on kyllä todella hyvä peli. Todella usein tarjouksessa alle 5 euroa. Jos et ole pelannut niin suosittelen. Varsinkin jos pidät hyvästä ja kiinnostavasta tarinasta.