Uuden Metal Gear -pelin valmistelut ovat alkaneet – uusia kehittäjiä hakusessa

Hideo Kojima saattaa olla lähdössä Konamilta, mutta se ei estä uusien Metal Gear -pelien tulemista. Konami valmistelee parhaillaan jo uuden pelin kehityksen aloittamista.

21.3.2015 00:32

Konami on aloittanut kokonaan uuden Metal Gear -pelin kehityksen valmistelut. Japanilaisyhtiö on varmistanut asian sekä japaninkielisessä että englanninkielisessä tiedotteessaan paljastaen samalla aikeensa palkata uutta väkeä vetämään uuden projektin kehitystä.

Samassa yhteydessä Konami on vahvistanut, että Metal Gear Solid V: The Phantom Pain on edelleen matkalla kauppoihin odotetusti syyskuuksi. Yhtiön mukaan pelisarjan luoja Hideo Kojima on mukana kehittämässä peliä aina sen valmistumiseen asti.

Vielä Konamilta ei ole tullut kuitenkaan suoraa varmistusta siitä, että Kojima olisi jättämässä yhtiön. Kojiman lähtöhuhut alkoivat eilen torstaina Konamin ryhdyttyä kitkemään Kojiman nimeä pois nettisivuiltaan ja markkinointimateriaalistaan. Myöhemmin pelisivusto GameSpot-raportoi kuulleensa salaiselta lähteeltään, että Kojiman ja monien Kojima Productionsin johtajien aika Konamilla voisi olla ohi jonkinlaisen valtakiistan johdosta.

Konami ei ole antanut minkäänlaisia viitteitä siitä, miltä viime vuonna paljastetun Silent Hills -pelin tulevaisuus näyttää.

Lähde: NeoGAF, Konami

Lisää luettavaa