Mirror’s Edge Catalystin mystinen kauneus hämmästyttää uusissa kuvissa.

Sarjan viralliselle verkkosivulle on ilmestynyt valtava tietopaketti, joka kattaa tulevan pelin avoimen maailman ohella myös tarinan erinäiset ryhmittymät ja niihin jakautuvan hahmokaartin. Pelin tapahtumapaikkana toimii ultrafuturistinen suurkaupungi Glass, joka on todelliseen dystopiatapaan jaettu kolmeen erihenkiseen lohkoon.

Siinä missä sinisenä sykkivä bisneskeskus Anchor vetää puoleensa kaupungin vaurainta kermaa ostoskeskuksineen ja toimistotaloineen, purppuranpunainen The View -asuinalue on monien huipulle vielä pyrkivien välietappi matkalla menestykseen. Keltaisena hehkuvan Downtown-keskusalueen sydämessä puolestaan kytee kapinan liekki, ja pelin päähenkilö Faithin kaltaiset lainsuojattomat näyttäisivät tehneen siitä päämajansa. Ajatuksella ja pettämättömällä esteettisellä silmällä suunnitellut ympäristöt huokuvat jo ensiosasta tuttua seesteisyyttä, josta kelpaa nauttia katoilla kirmatessaan.

Kuvia kaupungista voi ihailla yllä olevan gallerian kautta. Pelin tarinasta voi puolestaan halutessaan lukea lisää täältä.

Mirror’s Edge Catalyst ilmestyy Euroopassa 24. toukokuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: Mirror’s Edge Catalyst, DualShockers, GamesRadar

Lisää luettavaa