Uuden Need for Speedin pc-versio iski hidastetöyssyyn, julkaisu sittenkin vasta ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden Need for Speedin pc-versio iski hidastetöyssyyn, julkaisu sittenkin vasta ensi vuonna

14.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Electronic Arts on päätynyt lykkäämään uusimman Need for Speed -pelinsä julkaisua pc:llä. Siinä missä konsoleille peli on edelleen tarkoitus tuoda 5. marraskuuta, on pc-version julkaisu tapahtumassa nyt joskus tulevan kevään aikana.

Pelin kotisivuilla julkaistun tuoreen blogikirjoituksen mukaan pc-version saapumista päätettiin lykätä, jotta kehittäjä Ghost Games voisi paremmin vastata pc-pelaajien laatuvaatimuksiin. Erityisesti Ghost Games on laittamassa lisätyötä siihen, että peli saadaan tukemaan ongelmitta lukitsematonta ruudunpäivitystä, mutta ilmeisesti myös muutenkin pelin visuaalisen hohdon kuntoa on tarkoitus hioa vielä parempaan kuntoon.

Konsoleilla Need for Speed -fanit voivat valmistautua vuorostaan vielä ennen marraskuuta pelin suljettuun beetatestiin. Mikäli sellaiseen osallistuminen kiinnostaa, kannattaa suunnaksi ottaa pelin kotisivut.

Lähde: Need for Speed

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Eli kakkaa oli PC:lle taas tulossa, mutta tapaus Arkham Knight säikäytti EA:n?

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Angel of Death

Eli kakkaa oli PC:lle taas tulossa, mutta tapaus Arkham Knight säikäytti EA:n?

Eikös se edellinenkin Need For Speed ollut jo PC puolella vitsiksi haukuttu tuotos?

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Snaketus eikös ole kuitenkin parempi etteivät julkaisseet pc:lle puoli valmista raakiletta (niin kuin moni muu on tehnyt) vaan päättivät jatkaa kehitystä.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Lainaus käyttäjältä Angel of DeathEli kakkaa oli PC:lle taas tulossa, mutta tapaus Arkham Knight säikäytti EA:n?
Eikös se edellinenkin Need For Speed ollut jo PC puolella vitsiksi haukuttu tuotos?

Kyllä. nyky NFS:t olleet aika kuraa..

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Lockdownn

Snaketus eikös ole kuitenkin parempi etteivät julkaisseet pc:lle puoli valmista raakiletta (niin kuin moni muu on tehnyt) vaan päättivät jatkaa kehitystä.

Kyllä, mutta kai pelin silti olisi voinut tehdä kunnolla heti samaan aikaan muiden versioiden kanssa? Pelin olisi kaiken järjen mukaan pitänyt olla myös valmis pc:llä tuona samana päivänä, kun kerran ovat kertoneet sen tulevan myös pc:lle. Silloin kyllä oletan, että peli tulee samana päivänä VALMIINA myös pc:lle. Helvetti jopa Japanilainen Konami onnistui saamaan pelinsä myös pc:lle valmiina ja ihan kunnollisena samana päivänä. Tämä ei ole mitään muuta, kun tuon kehittäjän surkeutta ja EA halunnut sitä paskamyrskyä pilaamaan pelin konsoilijulkaisua. Arkham Knight on kaikilla liian hyvin muistissa. Hieno juttu jos tekevät pc-version kunnolla, mutta ketä kiinnostaa enää puolen vuoden päästä.

Miksi tämä on edes juttu enää, että pc-pelaaja on vähemmän tärkeä asiakas, ns. toisen luokan kansalainen vieläkin vuonna 2015? Samoja euroja pc-pelitkin maksaa. Ehkä pc-pelaajatkin olisivat halukkaampia jopa maksamaan sen day one täyden hinnan ilman tällaista perseilyä kehittäjän ja julkaisija osalta. Sanonpahan vaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ghost games on kyllä kädetön pc-kehittäjä. Miksi ihmeessä peliä ei ole alusta alkaen suunniteltu toimimaan pc:llä lukittamattomalla ruudunpäivityksellä? Näiden pellejen edellinen NFS-pelihän oli pc:llä 30fps lukittu ja koko peli paskoi alleen, jos sen meni avaamaan filuja muuttelemalla. Luulisi, että olisi helpompaa tehdä peli ensin kunnolla ja sitten lyödä fps:ät lukkoon konsoleille. Nyt joutuvat tekemään puoli vuotta hommia pc-version kanssa ja samalla suututti kaikki pc-pelaajat jotka odotti peliä. Taidan äänestää lompakolla ja jättää kokonaan ostamatta ja pelata piratebay editionia sitten, kun julkastaan, sitä versiota ei varmasti edes tule vaivaamaan always online. Ärsyttää. Toinen olis se, että ostan käytetyn kympillä PS4:lle pari viikko julkasun jälkeen. EA ja tuo kädetön Ghost Games ei mun euroja saa.

Nostoja