Uuden PlayerUnknown’s Battlegrounds -kartan testaaminen alkoi – tältä näyttää lumen valtaama Vikendi

Luminen Vikendi lipuu hiljalleen osaksi PlayerUnknown's Battlegroundsia.

8.12.2018 13:08

PlayerUnknown’s Battlegroundsin tuorein kartta Vikendi on innokkaimpien kokeiltavissa pc:llä. Aiempaa hyytävämpiin olosuhteisiin sijoittuva pelialue ilmestyi tällä viikolla pelin testipalvelimille, josta se jatkaa kaikkien pc-pelaajien käsiin 19. joulukuuta sekä konsoleille tammikuussa.

Kooltaan Vikendi kattaa 36 neliökilometriä, eli se on periaatteessa isompi kuin trooppinen 16 neliökilometrin Sanhok ja pienempi kuin 64 neliökilometriin yltävät Erangel ja Miramar. Kehittäjien mukaan koko vaikuttaa heti siihen, että kyseessä on toiminnaltaan pelin toiseksi nopein kartta, joka on kuitenkin hieman taktisempi kokemus Sanhokiin nähden. Erikoisuutena Vikendin lumisuus vaikuttaa ajoneuvojen tuntumaan, minkä lisäksi pelaajien jalanjäljet jäävät näkymään lumeen väliaikaisesti.

Vikendin yksinoikeutena kartassa on mahdollista käyttää moottorikelkkaa ja G36C-rynnäkkökivääriä. Videomuodossa PUBG Corporation on esitellyt karttaa jo parillakin trailerilla.

Vikendi tuodaan PlayerUnknown’s Battlegroundsiin yhdessä hajanaisten bugikorjausten ja ominaisuusviilauksien kanssa. Odotettavissa on esimerkiksi järjestelmä omien uusintojen editointia varten ja käyttöliittymäparannuksia.

Kaikki muutokset on lueteltu PlayerUnknown’s Battlegroundsin kotisivuilla.

Lisää luettavaa