PlayStation 4:n seuraava suuremman luokan järjestelmäpäivitys on saapumassa beta-testiin tänään. Sen kunniaksi Sony on nyt listannut, mitä kaikkea uutta konsoliin onkaan ominaisuuksien osalta seuraavaksi odotettavissa.

Uuden 4.50-päivityksen suurin lisä näyttää olevan tällä kertaa ulkoisten kovalevyjen tuki. Päivityksen myötä PS4 tukee mahdollisuutta ladata ja asentaa sovelluksia suoraan ulkoisille USB 3.0 -kovalevyille, ja pysyvätpä tallennukset siellä myös hyvin jemmassa. Konsoli tukee parhaimmillaan kahdeksan teratavun kokoisia ulkoisia kovalevyjä.

Muita uudistuksia ovat myös mahdollisuus käyttää nappaamiaan ruutukaappauksia PS4:n päävalikon taustakuvana ja kirjoittaa tilannepäivityksiä PlayStation Networkiin hieman Facebook-malliin. Jatkossa PlayStation VR tukee myös 3D-Blu-rayta ja onpa tuoreen pikavalikonkin käyttöä sujuvoitettu.

Mukaan päivityksen betaan oli mahdollista päästä ilmottautumalla testaajaksi erikseen aiemmin alkuvuodesta. Varmuudella tietoa ei vielä ole, milloin päivitys julkaistaan virallisesti.

Päivitys kello 23:02: Sony on jälkikäteen vahvistanut, että tuore päivitys tuo PlayStation 4 Pro -konsoleihin myös uuden Boost-tilan pelaajien käyttöön. Sen voimin konsolin voi asettaa käyttämään enemmän tehoja pyörittämään paremmin myös sellaisia pelejä, jotka eivät virallisesti tue PlayStation 4 Pron ominaisuuksia.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa