Uuden Rainbow Sixin kausikortti juhlii eduilla sisällön sijaan / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden Rainbow Sixin kausikortti juhlii eduilla sisällön sijaan

15.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Ubisoft on paljastanut virallisen kausikortin 1. joulukuuta julkaistavaa Rainbow Six Siegea varten. Kyseessä onkin tällä kertaa hieman tavanomaista erikoisempi ilmestys, sillä Ubisoft on jo aiemmin ehtinyt lupailemaan, että pääosa Rainbow Six Siegen tulevasta lisäsisällöstä tulee olemaan tavalla jos toisella hankittavissa ilmaiseksi.

Mitä Rainbow Six Siegen kausikortin ostaja sitten saa? Ensinnäkin Ubisoft lupaa, että kausikortilla pelaajat pääsevät viikkoa muuta maailmaa aikaisemmin käsiksi peliin julkaistaviin uusiin operaattoritaistelijoihin. Saapuessaan ne myös avautuvat kausikortin omistajille käyttöön automaattisesti, vaikkei peliä olisi siihen pisteeseen mennessä pelannut sekuntiakaan.

Kausikortin omistajille tarjotaan pelissä päivittäin myös kolmen sijaan viittä erikoishaastetta suoritettavaksi, joilla nämä voivat ansaita tavanomaista enemmän pelin omaa virtuaalista Renown-valuuttaa. Renownin hankinta on muutenkin tehokkaampaa kausikortin omistajille, sillä kyseiset pelaajat saavat valuuttaa aina viisi prosenttia peruspelaajaa enemmän.

Muita kausikorttiin kuuluvia etuja ovat lisäksi kourallinen ylimääräisiä asekoristeita sekä 600 ylimääräistä Rainbow-krediittiä, joilla voi Renownin tapaan ostaa peliin uutta sisältöä, kuten juuri esimerkiksi uusia erilaisia asekoristeita. Kausikortin voi saada omakseen ainakin osana Rainbow Six Siegen erikoisversioita, mutta todennäköisesti sen hankinta onnistuu myös erikseenkin, jolloin sille näyttäisi kertyvän hintaa sellaiset 20-30 euroa.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Vittu mitä paskaa.

Käyttäjän Mr_Violence kuva
Mr_Violence

Whaaat!!! 20-30 egee tollasesta on kyllä selvää ryöstöä. Eipä ole tarvis hankkia!

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Tätä nykyajan rahastusta.. pelien hinnat siis käytännössä nousseet sinne ~100€ paikkeille (varsinkin konsoleilla) jos haluaa aivan koko pelin, ellei sitten odota GOTY -versioon jotai harvoin tulee räiskintämoninpeleistä.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Haiskahtaa vähän pay-to-pay mallilta...

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä PSPiraatti

Tätä nykyajan rahastusta.. pelien hinnat siis käytännössä nousseet sinne ~100€ paikkeille (varsinkin konsoleilla) jos haluaa aivan koko pelin, ellei sitten odota GOTY -versioon jotai harvoin tulee räiskintämoninpeleistä.

Luitko edes mitä tällä kausikortilla saa? Täyttä paskaa, mitä ei kukaan peliinsä tule rahaa vastaan kaipaamaan. Huoletta voi kausikortin skipata, ei siinä että itse olisin edes koko peliä hommaamassa

Käyttäjän vmville kuva
vmville

Tällaisella kausikortilla voi kyllä heittää vesilintua. :D

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Eihän tämä nyt niin huono asia ole. Kerrankin pelinkehittäjä antaa kaiken sisällön (kartat jne.) ilmatteeksi, kun ostat emopelin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Turha passi mutta mieluummin näin kuin se perinteinen MP-pelien passi. Pelaajakuntaa kun ei kannata jakaa ja se tässä on oikein. Mitä itse muuttaisin, niin vielä hintaa alemmas tuosta nykyisestä passista: tulisi enemmän ostajia kun tuo sisältö ei nyt vastaa hintaansa ja voisi jopa sanoa sen olevan turhaa. Silti paljon parempi homma kuin perus "maksa kartoista, aseista ja kaikesta mahdollisesta"-meno.