Uuden Silent Hill -pelin konseptivideo tekee kauhusta ajojahdin / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden Silent Hill -pelin konseptivideo tekee kauhusta ajojahdin

19.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Konami on paljastanut uuden konseptivideon liittyen elokuussa salakavalasti paljastettuun Silent Hills -peliin ja sen P.T-nimeä kantavaan teaser-demoon.

Pelin luomisessa tavalla jos toisella mukana oleva Hideo Kojima esitteli videota osana torstaina startannutta Tokyo Game Show -pelimessutapahtumaa. Lyhykäinen pätkä muistuttaa tapahtumapaikaltaan hieman P.T.-demossa nähtyä taloa, joskin videon ote kauhuun on selvästi demoa aggressiivisempi.

Huomioida kannattaa, että kyseessä on nimenomaan konseptivideo. Sen sisällöllä ei tule olemaan siis välttämättä mitään tekemistä mahdollisesti joskus tulevaisuudessa valmistuvan uuden Silent Hill -pelin kanssa.

Toistaiseksi näillä näkymin ainakin PlayStation 4:lle saapuvasta Silent Hillsista tiedetään vielä hyvin vähän. Lähinnä tiedossa on, että Metal Gear -sarjasta tutun Kojiman ohella peliä on mukana luomassa elokuvaohjaaja Guillermo del Toro sekä ilmeisesti myös näyttelijä Norman Reedus. Varsinkin Kojiman ja del Toron tarkat roolit pelin kehityksen suhteen ovat kuitenkin vielä täysiä mysteerejä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Moldy kuva
Moldy

Kuumottavaa

Käyttäjän Turzka kuva
Turzka

Kyllä on tämän pelikuvavideoita katsellessa saanut hieraista silmiään että onko se oikeasti peli vai kuvattu video.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Näyttää kyllä uskomattoman hyvältä.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

En kyllä oikein tiedä mitä pitäisi tuntea....no, konseptitrailerihan tämä vasta on, näistä voi saada jotain siistiä aikaiseksi. Toivottavasti varsinainen peli vain riuhtaistaan irti tästä "haunted house" teemasta.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Hyi helvetti

Käyttäjän Räikkä kuva
Räikkä

Olen lähes sanaton...näyttää aivan mahtavalta.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä SuperNiiku

En kyllä oikein tiedä mitä pitäisi tuntea....no, konseptitrailerihan tämä vasta on, näistä voi saada jotain siistiä aikaiseksi. Toivottavasti varsinainen peli vain riuhtaistaan irti tästä "haunted house" teemasta.

Itse taas rakastan haunted house tai haunted man/woman teemoja.

Käyttäjän Pred kuva
Pred

Mitä varten pitää käyttää noita vanhoja samoja lapsen nauru ja naisen huuto ääninäytteitä. Vannon että oon kuullu samoja äänii lukuisissa peleissä tai elokuvissa aikasemmin. (seuraavaksi Wilhelm huuto)
Anyways, näyttää loistavalta, jotenkii uudelta ja tuoreelta. Ei ne siitä nykysestä Silent Hill pelisarjasta ois enää mitää tuoretta saanu aikaan. Vaikka haiskahtaa vähä Outlastilta nii oon varma et nää tyypit kumminkin pystyy johonki paljo laadukkaampaan.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku
Lainaus

Itse taas rakastan haunted house tai haunted man/woman teemoja.

Toki itsekin pidän tämänkaltaisista teemoista, mutta Silent Hilliin toivoisin hiukan enemmän autiokaupungin tunnelmaa. Tietysti ne talot nyt varmaan ovatkin lähes kummitustaloja kaikessa aavemaisuudessaan, mutta en toivo kirkumisefektejä ja lapsen itkua/naurua. Pliis, Kojima.

Käyttäjän Juissimehu312 kuva
Juissimehu312

Eipä ole Silent hillit kuumottanut sitten Silent hill 2:sen. Heti kun jenkit sai sarjan käsiinsä niin aavistin että homma oli jo käytännössä hävitty. Pidetään peukut pystyssä että tämä peli tois tähän sarjaan vähän tasoa taas. Lupaavalta vaikuttaa.