Uuden sukupolven Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 myöhästyvät ensi vuoteen / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden sukupolven Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 myöhästyvät ensi vuoteen

20.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Cyberpunk 2077, The Witcher 3, CD Projekt, CD PRojekt RED, PS5, Xbox Seriesi, The Witcher, Witcher, Cyberpunk, 2022

CD Projekt on lyönyt lukkoon sen, mitä monet varmasti jo uumoilivatkin. Cyberpunk 2077:n ja The Witcher 3:n uuden sukupolven versiot eivät ehdi ulos vielä täksi vuodeksi.

CD Projektin viimeisimmän tiedonannon mukaan Cyberpunk 2077 sopisi odottaa nyt PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille tammi-maaliskuussa 2022, kun taas The Witcher 3 on määrä julkaista uudemmille alustoille huhti-kesäkuun paikkeilla. Lykkäyspäätös on tehty perinteiseen malliin hiomistöiden johdosta.

– Kehitystä valvovan henkilöstön suosituksista johtuen olemme päättäneet antaa lisäaikaa molemmille projekteille, puolalaisyhtiö toteaa tiedotteessaan.

Cyberpunk 2077 yltää joulukuussa täyden vuoden ikään, kun taas The Witcher 3 juhlisti keväällä jo kuusivuotispäiviään. Witcher on määrä julkaista uudemmille alustoille tietysti kaikkien laajennuksiensa kera, kun taas vaikean julkaisun kokenut Cyberpunk 2077 odottaa yhä suurempia sisältölisiään. Witcherin on määrä kokea uusien versioiden myötä parannuksia vielä myös pc:llä.

Uusien versioiden on luvattu olevan ilmaisia pelin jo saman alustaperheen sisällä omistaville.

Lähde: CD Projekt

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Ainakin luulisi Cyberpunkin olevan bugien ja muiden osalta pelikunnossa siinä vaiheessa. Onhan se jo kai nykyäänkin joo (muilla paitsi normi- PS4/Xbox One), mutta eipä tule ennen upgradea aloitettua, vaikka peli löytyy hyllystä.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

pc vois ostaa cyberin silt kun kaikki dlc on tullu ja pelin saa 20ella salesta
ihan hyvä cd tekkee ilmaiset upgetit konsolille