Uuden sukupolven Fable lähestyy beetatestausta – pelikuvaa julki / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden sukupolven Fable lähestyy beetatestausta – pelikuvaa julki

10.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Lionhead Studiosin ensimmäinen uuden sukupolven peli Fable Legends kaipaa pelaajia beetatestaajiksi. Pelin kotisivuilla on parhaillaan auki rekisteröitymislomake, jonka täyttämällä Fable Legendsiin voi päästä ennakkoon käsiksi jo syksyllä.

Lionheadin beetasuunnitelmat pelin suhteet julkistettiin Microsoftin E3-lehdistötilaisuuden yhteydessä. Samalla pelistä saatiin myös julki pelikuvaa, joka viimeistään vahvistaa, ettei tulossa ole aivan tavanomainen Fable-kokemus.

Toimintaroolipelaamisen sijaan Fable Legends on nyt enemmän yhteistyömoninpelaamiseen keskittyvä kokemus, jossa parhaimmillaan neljä pelaajaa voivat lyöttäytyä yhteen sankaruuksia tekemään. Mukaan kyllä mahtuu toki myös viideskin pelaaja, mutta hänestä ei sankariksi ole. Tämän vastuulle jäävät nimittäin pahiksen tehtävät vihollisjoukkojen käskyttäjänä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä oli yksi yllättäjistä, sillä vaikka Fablesta ja sen jatko-osasta nautinkin, niin jo kolmas jäi kesken eikä sarja sen kautta innostanut enää. Tätä pitää todellakin pitää silmällä.