Uuden sukupolven Grand Theft Auto V ei ole simppeli käännös, Take-Two-pomo povailee / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden sukupolven Grand Theft Auto V ei ole simppeli käännös, Take-Two-pomo povailee

4.03.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6
Uuden sukupolven Grand Theft Auto V ei ole simppeli käännös, Take-Two-pomo povailee

Kuten Rockstar Games paljasti jo viime kesänä, Grand Theft Auto V on saapumassa loppuvuodesta 2021 uuden sukupolven konsoleille. Rockstarin emoyhtiön Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick onkin hiljattain antanut ymmärtää, etteivät kehittäjät tyydy tapansa mukaisesti pelin simppeliin kääntämiseen.

Grand Theft Auto V on suuntaamassa jo kolmannelle sukupolvelleen, mikä on uskomatonta. Se oli edelläkävijä niin alkuperäisessä julkaisussaan kuin myöhemmin seuraavalla sukupolvellakin. Katsotaan, miten Grand Theft Auto pärjää kolmannella sukupolvellaan. Olen luonnollisestikin luottavainen sen suhteen, että Rockstar saa aikaiseksi mahtavan pelikokemuksen, mikä ei onnistuisi, jos kyseessä olisi pelkkä yksinkertainen käännös, Zelnick totesi hiljattain Morgan Stanley -teknologia- ja mediakonferensissa.

Grand Theft Auto V:n uuden sukupolven PS5- ja Xbox Series -versioihin onkin lupailtu niin teknisiä, visuaalisia kuin suorituskykyynkin liittyviä parannuksia. Taannoisen julkistustrailerin voi katsastaa ohesta.

Yleisesti Take-Twon remasteroinneista ja uudelleenjulkaisuista puhuttaessa Zelnick painotti yhtiön käyttävän mielellään aikaa ja vaivaa remasterointityöhön. Hän ei kuitenkaan usko, että remasterointien määrä tulee jatkossa kasvamaan huomattavasti nykyisestä.

Mahdollisiin vanhempien GTA-pelien remasterointeihin tai saati Grand Theft Auto VI:n julkaisuaikatauluun hän ei kuitenkaan halunnut ottaa kantaa.

– Kun jotakin kerrottavaa ilmaantuu, kuulette sen Rockstarin kautta, Zelnick summasi.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

nääh, ei vitosta. vanhemmat kyllä kelpaisi!

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Minua ei GTA:t ole koskaan juuri kiinnostaneet, mutta tätä vitosta vissiin pitäisi joskus kokeilla, kun vaikuttaa olevan jonkun sortin jumalpeli, kerran jo kolmannelle sukupolvelle täytyy sama peli kääntää! :D

Vice Cityä olen jonkun verran pelaillut ihan vaan kasarimeiningin ansiosta...

Käyttäjän Masa kuva
Masa

Jes! Tätä mä oon odottanut viimeiset 7-vuotta. Vai ei simppeli käännös? Olisi siinä tapauksessa ehkä kannattanut panostaa traileriin, koska tuo videon perusteella näyttää ihan alkuperäiseltä. Rahaa tämä tulee jokatapauksessa tulostamaan, oli siitä mitä mieltä tahansa.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ei varmasti ole simppeli käännös... 😂Ruudunpäivitystä vähän paremmaksi yms. ja voidaan taas lypsää lisää tätä tekelettä, ilman että tehtäisiin esim. vaikka uusi GTA. Tää peli on jo niin nähty ja jokainen GTAO:n päivityskin on ihan samaa huttua joka kerta, enkä usko minkään muuttuvan uudella/nykyisellä sukupolvella kovinkaan paljoa.

Näen itse ainoana syynä sille miksi porukka ostaa ja pelaa vieläkin tätä peliä sen, että ei ole muitakaan vaihtoehtoja. Ei ole uutta GTA:ta tiedossakaan taikka muitakaan vastaavia avoimen maailman pelejä.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Shark Card:ien myynti kun loppuisi niin saataisiin taas joskus uusi GTA.

Käyttäjän Reijo Lipponen kuva
Reijo Lipponen

Ei näytä yhtään edes sellaiselta pieneltä pölynpyyhkimiseltä kuin päivitys X360:ltä seuraavaan. Ajattelin nyt kuitenkin antaa mahdollisuuden ja tuhlaan Gamepassin kokeilutarjouksen, kun sitten mahdollisesti saan jo tilaamani XSX:n vasta ensi syksynä laitteen komponenttipulan takia. Jos pelissä on selviä graafisia uudistuksia, ehkä päivitän.Harmi on, että R* tietysti viksuna ei tapa lypsävää, mutta niin paljon kuin olen heitä arvostanut heidän kaikki pelit ostaneena, ei nyt ihan tunnu hyvältä. Minä olen kyllä enemmän jo orientoitunut seuraavaan peliin, jos GTA6 nyt on ylipäätään tulossakaan...

Nostoja