Uuden sukupolven Grand Theft Auto V ei ole simppeli käännös, Take-Two-pomo povailee

Take-Two-pomo Strauss Zelnickillä on luottoa GTAV:n PlayStation 5- ja Xbox Series X -versioihin.

4.3.2021 17:13

Kuten Rockstar Games paljasti jo viime kesänä, Grand Theft Auto V on saapumassa loppuvuodesta 2021 uuden sukupolven konsoleille. Rockstarin emoyhtiön Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick onkin hiljattain antanut ymmärtää, etteivät kehittäjät tyydy tapansa mukaisesti pelin simppeliin kääntämiseen.

Grand Theft Auto V on suuntaamassa jo kolmannelle sukupolvelleen, mikä on uskomatonta. Se oli edelläkävijä niin alkuperäisessä julkaisussaan kuin myöhemmin seuraavalla sukupolvellakin. Katsotaan, miten Grand Theft Auto pärjää kolmannella sukupolvellaan. Olen luonnollisestikin luottavainen sen suhteen, että Rockstar saa aikaiseksi mahtavan pelikokemuksen, mikä ei onnistuisi, jos kyseessä olisi pelkkä yksinkertainen käännös, Zelnick totesi hiljattain Morgan Stanley -teknologia- ja mediakonferensissa.

Grand Theft Auto V:n uuden sukupolven PS5- ja Xbox Series -versioihin onkin lupailtu niin teknisiä, visuaalisia kuin suorituskykyynkin liittyviä parannuksia. Taannoisen julkistustrailerin voi katsastaa ohesta.

Yleisesti Take-Twon remasteroinneista ja uudelleenjulkaisuista puhuttaessa Zelnick painotti yhtiön käyttävän mielellään aikaa ja vaivaa remasterointityöhön. Hän ei kuitenkaan usko, että remasterointien määrä tulee jatkossa kasvamaan huomattavasti nykyisestä.

Mahdollisiin vanhempien GTA-pelien remasterointeihin tai saati Grand Theft Auto VI:n julkaisuaikatauluun hän ei kuitenkaan halunnut ottaa kantaa.

– Kun jotakin kerrottavaa ilmaantuu, kuulette sen Rockstarin kautta, Zelnick summasi.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa