Uuden sukupolven Hitman iskee joulukuussa – katso julkistustraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden sukupolven Hitman iskee joulukuussa – katso julkistustraileri

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Square Enix julkistanut virallisesti seuraavan Hitman-pelin. Sarjan luoneen IO Interactiven kehittämä uutukainen tunnetaan ainakin toistaiseksi ihan vain nimellä Hitman ja se on saapumassa joulukuun 8. päivä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin myös pc:lle.

Ennen pelin virallista julkaisua uusi Hitman tullaan saamaan PlayStation 4:llä testattavaksi beetan muodossa. Samaisella konsolilla pelin on vahvistettu saavan myös kuusi ylimääräistä contract-tehtävää.

Ohessa pelin julkistustraileri.

Päivitys kello 5:25: IO Interactive on jakanut kourallisen lisätietoja pelistä. Studio lupaa pelin olevan edelleen luovaan hiippailuun luottava kokemus, joka tällä kertaa tarjoaa aina vain suurempia, yksityiskohtaisempia ja väkirikkaampia kenttiä. Kehittäjät lupaavat kuunnelleensa palautetta myös Hitman: Absolutionin tallennusjärjestelmästä, ja onpa IO ilmaissut myös suunnitelmansa tukea peliä sen julkaisun jälkeen muun muassa lisäsisältötehtävillä.

Ensimmäinen pätkä pelikuvaa Hitmanista on tarkoitus nähdä tiistain Square Enixin E3-lehdistötilaisuudessa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rap kuva
rap

Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ostoon menee :)

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Hieno traileri, joka ei aiheuttanut samanlaista häpeää kuin se Absolutionin "nunna -traileri" taannoin E3:ssa.

Harvoja jatko-osia, joita odotan innolla. Toivottavasti Absolutionin pahimmat mokat on korjattu. Olisipa Jesper Kyd mukana tässä musiikkeja luomassa!

Käyttäjän Jeepeli kuva
Jeepeli

Toivottavasti ovat parantaneet Absolutionista valepukusysteemiä. Absolutiononia pelatessa tuntui siltä ettei valepukeutumisesta ollut mitään hyötyä toisin kuin Blood moneyssa. Myöskin toivoisin että tähän peliin palaisi takaisin mission briefing, jossa näkee tehtävän tavoitteet ja saa valita aseet.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan ok traileri. Valepukusysteemiä kyllä saisi muuttaa ja hyvä jos tallennussysteemi myös muutetaan. Kyllä sen kanssa oppi elämään mutta mieluusti ottaisin jotain muuta kuin spawnaavat viholliset. Ei tämä mikään Souls ole.

Tuskin tästä huono peli tulee kun Absolutioninkin pelasin ihan mieluusti läpi.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tuo valepukusysteemi oli Absolutionissa kamala pettymys, kun tajusi ettei siitä ole mitään hyötyä vihollisten tunnistaessa mr.47:n jopa kilometrien päästä. Muuten Absolution oli ihan tunnelmallinen kokemus.

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

Tämä peli on itelle tän vuoden odotetuin. Kakkosena tulee MGSV. On tossa Hitmanissä vaan sitä jotain.

Nostoja