Uuden sukupolven Hitman kasvattaa palkkatappamisen mittakaavaa / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden sukupolven Hitman kasvattaa palkkatappamisen mittakaavaa

16.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

IO Interactiven uusinta Hitman-peliä ei ole virallisesti vielä julkistettukaan, mutta se ei ole estänyt kehittäjiä puhumasta tuoreimmasta peliprojektistaan. Pelisarjan kotisivuille ilmestyneessä uudessa blogikirjoituksessaan tanskalaistiimi on tuonut julki yksityiskohtia, joita sopii odottaa sekä pc:lle että uuden sukupolven konsoleille kehitettävästä uutukaisesta.

Tuoreimman Hitman-sarjan osan myötä Agentti 47 ei ole jäämässä vielä eläkkeelle, vaan vanha kunnon kaljupää nähdään näillä näkymin kenties kovimmassa iskussa koskaan. Miehen tuoreimpia seikkailuja vauhdittaa Hitman: Absolutionista tuttu Glacier 2 -pelimoottoriteknologia, jonka avulla uutukaiseen on luotu vapaudella ja yksityiskohdilla kyllästettyjä pelialueita, jotka ovat suurimpia kuin aiemmissa sarjan osissa. Tarkoituksena kehittäjillä on ollut erityisesti rakentaa tarkistuspisteistä vapaita kenttäkokonaisuuksia, jotka tuntuvat eläviltä ja uskottavilta ja jotka pystyvät tarjoamaan pelaajille uusia mahdollisuuksia kokea uusia uniikkeja Hitman-hetkiä.

Blogitekstissä luvataan, että uutta peliä varten inspiraatiota on erityisesti haettu Hitman: Contractsista ja Blood Moneysta, minkä ohella kehittäjät pääsevät tietenkin myös hyödyntämään Absolutionista saamiaan oppeja. Mukana nähdään jälleen myös omien tehtävien luonnin mahdollistava Contracts-pelitila, kun taas Agentti 47:n niin sanotut "taikataskut" loistavat vuorostaan nyt poissaolollaan.

IO:n mukaan lisätietoja uudesta Hitmanista voidaan odottaa saapuvan myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Hitman.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Paree olisikin ottaa mallia sarjan vanhemmista osista. Absolution kun sattui olemaan aika(isolla aalla) kova pettymys. Mapit vaan oli liian putkia ja loppuja en halua edes muistella.
Toivotaan että 47 travellaa helsinkiin moikkaamaan vaikkapa Jyrgenssonia

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Toivottavasti luopuisivat kaikista Absolutionista esitellyistä hölmöyksistä, jotka tuhosivat peli-ilon aika tehokkaasti. Outoa kuinka usein teknologian kehittyessä pelillisissä ominaisuuksissa mennään takapakkia.

Käyttäjän VaultApe kuva
VaultApe

Kuulostaa hyvältä. Juuri sellainen blogiteksti joka saa Hitman fanit hypejunan kyytiin :)

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Otetaan käytännössä ainut toimiva asia Absolutionista, ( Contracts ) ja lyödään se vanhoilta hitmaneilta kuulostavan tekeleen kylkeen. Näin saadaan ne hyvät puolet samaan pakettiin. Sounds good.

Käyttäjän illosux kuva
illosux

Hitman 2, siitä ei peli parane.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Toivon että tästä todellakin tulee sarjan vanhempien osien kaltainen. Absolution jäi väliin, ja jos tästäkin tehdään samanlaista massojen kalastelua niin saa jäädä tämäkin väliin. :S

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Toivottavasti luopuisivat kaikista Absolutionista esitellyistä hölmöyksistä, jotka tuhosivat peli-ilon aika tehokkaasti. Outoa kuinka usein teknologian kehittyessä pelillisissä ominaisuuksissa mennään takapakkia.

Miten niin takapakkia? Kaikkein mielyttävin Hitman pelikokemus pelillisesti.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Mä kyllä tykkäsin Hitman Absolutionista. En oo kyllä aiempia Hitmaneja pelannut ni ei oo niihin vertailukohtaa mutta jos unohtaa vertailun niin yleisesti hiippailupelinä ihan toimiva pläjäys. Tämä uus kuulostaa erittäin lupaavalta jos kenttiä on laajennettu jne. Absolution oli myös mun mielestä yks näyttävimpiä pelejä viime sukupolvelta, Chinatownin ja juna-aseman tungos oli todella aidon tuntuista. Olihan osa kentistä vähän heikkoja mutta kokonaisuus oli viihdyttävä. Parempi peli kokonaisuudessaan mun mielestä ku esim. Splinter Cell Blacklist joka lupaavan alun jälkeen yritti epätoivoisesti jostain syystä olla jotain muuta kuin hiippailupeli ja meni fiilikset aika totaalisesti.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Vihaan Absolutionia ja en ole aiempia Hitmaneja pelannut. Se vana oli niin ärsyttävä ja jäin jumiin, kun peli kaatu ja se kaatuu aina samaan hissiin...

Nostoja