Uuden sukupolven koris esittelyssä / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden sukupolven koris esittelyssä

10.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
21

Jo Xbox 360:lle saapunut NBA 2K7 ilmestyy muista uuden sukupolven konsoleista myös PlayStation 3:lle. Korispelin on kerrottu projektin julkistamisesta lähtien käyttävän runsaasti uuden sukupolven tuomaa tekniikkaa. Ainakin kuvissa lopputulos näyttää todella makealta.

NBA2K7_PS3_Iverson01.jpg

Vuodessa on ehtinyt tapahtua jälleen paljon. Ensimmäistä kertaa jokaisen pelaajan pelityyli on mallinnettu erikseen. Eri pelaajien liikuttamisen pitäisi tuntua siis varsin vaihtelevalta. Yksi pelin mainostetuimmista osa-alueista on paranneltu kontrollisysteemi. Jo 2K6:n aikana palkittua järjestelmää on rukattu uuteen uskoon erityisesti heittojen osalta.

NBA2K7_PS3_Shaq01.jpg

Pelistä löytyy nyt myös jonkinlaista juonentynkää, kun pelaaja selvittää tiensä kaduilta NBA-eliittien joukkoon. Franchise-pelimuoto on entistä laajempi, ja sitä voi pelata nyt myös moninpelinä. Tekijätiimin mukaan uuden sukupolven tehot ja tekniikka mahdollistavat laajimman mahdollisen hahmonluonnin ja todella autenttiset pelikokemukset.

NBA2K7_PS3_StaplesClips01.jpg

Verkkopelistä löytyy normaalien otteluiden lisäksi erilaisia turnaus- ja liigatoimintoja. Netissä otteluita voi tahkota maksimissaan kymmenen pelaajan voimin. PlayStation 3 -version erikoisuus on laaja moninpelituki: samalla koneella voi pelata maksimissaan seitsemän pelaajaa.

NBA2K7_PS3_DWade01.jpg

NBA 2K7:n ääniraidalta löytyy musiikkia artisteilta, kuten A Tribe Called Quest, Mos Def, Fabolous ja E40. Peli on siis saatavilla jo Xbox 360:n lisäksi PlayStation 2:lle ja Xboxille. PlayStation 3 -versiota saadaan odotella maaliskuulle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyh hyh, mitä graffaa. Tuon saisi aikaan jo Wiilläkin. Idioottimaista käyttää ainoana aseena "komeimpia next-gen graffiikkoja", mutta sitten olla laiska ja tehdä rumia pelejä. Onneksi videopelien ideana ei ole grafiikat.

PS3 graffat saisivat olla "huomattavasti" parempia (kuten todennäköisesti sitten ovatkin), mutta hyvää ainakin on tuo moninpeli netissä. Nettipeli on nykyään suosituin ehkä PC:llä, mutta huomattavassa suosioon nousussa konsoleilla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hahha samat graffikat ku xbox 360:n nba 2k6 nba 06 live ::D:D: "netx-gen" sony evo

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ehkä pelihistorian upeimmat grafiikat ikinä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihan nätit graffat muuten, mutta sahalaidat pistävät silmiin ja vaatteet "leijuvat".

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Hienot grafiikat. Tämän mahdollistaa CELL ja tietenkin vain PLAYSTATION 3.

Ei vaan, kyllä se oikeasti hyvältä näyttää. Täytyy vielä muistaa, että liikkuva kuva on hienompaa NBA pelien tapauksessa. Niin ainakin tähän asti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Noi pelaajat näyttää ainakin kaikkea muuta kuin luonnollisilta.

Käyttäjän XtremePanda kuva
XtremePanda

Ihan oikeasti mietin että onko tämä läppä. Niin ruhtinaalliset ovat sahalaidat että huh huh. Jos sahalaidoista ja kulmikkuudesta päästään eroon niin ehkäpä jopa ostaisin tuon pelin mutta jos peli on noin ruma niin jää kyllä hyllyyn. Viimeisessäkin kuvassa on kuin pallo olisi leikattu saksilla ja liimattu päälle. Toivon että näyttää paljon paremmalta pelikuvassa ja julkaisun yhteyteen saadan pois noita sahalaitoja.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

keskimmäinen kuva on kyllä uskomattoman hieno. Ihokin on äijällä kuin oikealla ihmisellä ja verisuonet hienosti näkyy ihon alta juuri kuin oikeastikin,kun zekkarin omaa kättä niin kyllä se juuri noin menee. haba kyllä on pienempi..:D

Käyttäjän XtremePanda kuva
XtremePanda

Tai saattaa johtua koska katson aivan liian läheltä monitoria. Katsoin juuri parin metrin päästä ja ihan hienolta vaikutti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei vakuuta. Ei mitään sellaista, mitä XBOX360 ei olisi tarjonnut jo vuonna 2005.