Halo-luojien uuden sukupolven räiskintä Destiny sai julkaisupäivän

Tulevalla keväällä ei Destinyyn päästä vielä käsiksi, mutta Bungie lupailee, että syksyllä on aika räiskiä.

7.12.2013 04:03

Kunnianhimoinen räiskintäpeli Destiny on saanut viimein julkaisupäivän, joka voi tosin yllättää jotkut. Kehittäjä Bungie on yhteistyössä julkaisija Activisionin kanssa ilmoittanut, että Destiny saadaan kauppoihin alkujaan luvatun kevään sijaan 9.9.2014.

Pelin beetatestaus sekään ei osu aivan vielä keväälle. Kehittäjien mukaan peliä pääsee kokeilemaan kesällä, jolloin beeta saapuu ensimmäisenä PlayStation 3:lle ja 4:lle.

PlayStationien ohella Xbox 360:lle ja Xbox Onelle saapuva Destiny on vahvasti sosiaalisiin kokemuksiin nojaava räiskintäpeli. Vaikka sisuksista pitäisikin löytyä perinteisempääkin moninpelitoimintaa ja yksinpeliäkin tuetaan, voivat pelaajat kohdata toisensa myös tarinaa kolutessaan niin yhteistyön merkeissä kuin myös aivan satunnaisestikin.

– Kerroimme ensimmäisen kerran Destiny-suunnitelmistamme vajaa vuosi sitten. Lupasimme määrittää uudelleen sen, mitä pelaajien tulisi odottaa Bungien peliltä. Kerroimme haluavamme muuttaa tapaa, jolla pelaajat pelaavat pelejä keskenään. Asetimme riman korkealle. Meille Destiny edustaa tilaisuutta, jonka saa vain kerran elämässä, Bungie kertoo kotisivuillaan.

Ennen täysinäistä siirtymistään Destinyn pariin Bungie tuli erityisesti tunnetuksi Halo-sarjastaan. Yhtiön viimeisin julkaistu peli nähtiin Xbox 360:llä vuonna 2010 Halo: Reachin muodossa.

Lähde: Bungie

Lisää luettavaa