Uuden sukupolven roolipeli Kingdom Come laittaa historian yliluonnollisuuden edelle

Tsekkiläistä käsialaa oleva Kingdom Come: Deliverance lupaa yrittää tarjota roolipelin, jossa fantasian sijaan luotetaan enemmänkin realistisempaan historiakuvaan.

21.12.2013 04:00

Fantasia ja scifi tapaavat olla perinteinen ainesosa roolipelien genressä, mutta tsekkiläinen pelitalo Warhorse Studios haluaa tehdä asiat hieman eri tavalla. Muun muassa Mafia-, Crysis-, Arma– ja Operation Flashpoint -osaamista sisällään pitävä yhtiö on kuluvalla viikolla tuonut julkisuuteen Kingdom Come: Deliverancen, joka magian ja hirviöiden sijaan rakentaa perustuksensa oikean eurooppalaisen historian pohjalta.

Kingdom Come sijoittuu ajallisesti tapahtumiltaan keskiajan lopulle Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan alueelle, jossa luvassa on ensimmäisestä persoonasta kuvattua rooliseikkailemista. Kehittäjät lupaavat pelin tuovan pelaajien käsiin avoimen maailman, jossa seikkailu kantaa sisällään monenlaisia ”vallankumouksellisia” taisteluita sekä myös epälineaarisen tarinan sosiaalisine kanssakäymisineen.

CryEngine 3:lla rakennettava Kingdom Come: Deliverance on kehitteillä niin pc:lle kuin myös uuden sukupolven konsoleille. Sen julkaisun on määrä tapahtua vuonna 2015.

Lähde: Warhorse Studios

Lisää luettavaa