Uuden sukupolven SingStar julkistettiin – nyt kännykkäsi on mikrofoni / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden sukupolven SingStar julkistettiin – nyt kännykkäsi on mikrofoni

21.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Suomessakin valtaisaa menestystä nauttinut kymmenvuotias karaokepelisarja SingStar on saapumassa viimein PlayStation 4:lle. Sony on nyt sekä uutuuskonsolilleen että PlayStation 3:lle julkistanut uuden ilmaisen SingStar-sovelluksen, joka päästää laulamaan nuotin vierestä perinteisten mikrofonien ohella tällä kertaa myös PlayStation-kameraa ja omaa kännykkää hyödyntäen.

Uusi SingStar-sovellus on rakennettu tukemaan sekä valtaosaa iOS- että Android-laitteista, joten perinteisten mikkien kaipuun pitäisi aikalailla vaipua unholaan. Uusia kappaleita sovellusta varten saa tietysti edelleen satoja biisejä tarjoavasta SingStore-latauskaupasta, ja voipa suorituksiaan jakaa tällä kertaa myös aina vain paremmin ihmeteltäväksi sosiaaliseen mediaan.

Oletuksena ilmainen SingStar on sisältämässä kymmenen noin minuutin pituista musiikkikappaletta koelauluja varten. Mikäli uusia lauluja innostuu ostamaan, saa niistä pääosan käyttöönsä samalla kertaa sekä PS3:lle että PS4:lle, kunhan ostetut kappaleet ovat vain saatavilla kummankin konsolin latauskaupasta.

Myös uusi PlayStation 3:lle ja PlayStation 4:lle suuntaava levyllinen SingStar on toki lisäksi kehitteillä. 30 kappaletta sisältävä peli kantaa lisänimeä Ultimate Party ja se on uuden SingStar-sovelluksen tapaan tarkoitus saada jakeluun vielä tämän vuoden aikana. Hintaa Ultimate Partylle kertyy noin 30 euroa.

Lähde: PlayStation Blog, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän LordZalor kuva
LordZalor

Vaadin saada käyttää ps2 mikkejäni!

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kameraa voi käyttää myös ps3:lla laulamiseen. Siis ps3 kameraa tietenkin.
Tulee kokeiltua, jos löytyy pari tiettyä biisiä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Kameraa voi käyttää myös ps3:lla laulamiseen. Siis ps3 kameraa tietenkin.
Tulee kokeiltua, jos löytyy pari tiettyä biisiä.

Koska kamera on myös mikrofoni ja PS3 hyväksyy aika hyvin kaikki USB mikrofonit. PS3 kameraa käyttäessä ongelmaksi varmaan eniten tulee taustahälyn määrä joka vaikuttaa pelin tunnistukseen.