Uuden sukupolven sota tulee taas / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden sukupolven sota tulee taas

9.12.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
20

Ubisoft on vahvistanut, että se työstää Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighterin jatko-osaa Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, PSP:lle ja pc:lle. Suosittua tiimipohjaista sotapeliä kehittävät Ubisoftin Pariisin studio ja Red Storm Studios. Myös sarjan edellinen osa syntyi näiden tiimien yhteistyössä.

- Ghost Recon Advanced Warfighter loi pohjan uuden sukupolven peleille. GRAW 2:ssa Ubisoft yhdistää kaikki sarjan loistavat elementit ja laadun - kehittynyt teknologia, asevalikoima, grafiikat, tarina ja verkkopeli takaavat hienon pelikokemuksen, Ubisoftin Pohjois-Amerikan toimitusjohtaja Laurent Detoc kommentoi.

GRAW2_X360_Juarez_Approaching_Town07e.jpg

GRAW on yksi Xbox 360:n suosituimpia pelejä erityisesti verkkorintamalla. Britannian elokuva- ja televisiotaiteiden akatemia BAFTA palkitsi pelin hiljattain vuoden 2006 parhaana pelinä ja teknisenä huippusuorituksena.

Tuleva peli jatkuu siitä, mihin edellisessä osassa jäätiin: eletään vuotta 2014 ja Meksikossa räyhää sisällissota lojaalistien ja kapinnallisten välillä. Pelaaja asettuu jälleen Yhdysvaltain armeijan Ghost-ryhmän johtoon. Tarkoituksena on rauhoittaa vallankumous tavalla tai toisella. Myös Meksikon pohjoisnaapuri on uhattuna, ja siksi sotaa käydään rajan molemmin puolin.

GRAW2_X360_Juarez_Dark_Canopy09.jpg

Pelin graafinen ilme ja fysiikat ovat parantuneet tekijöden mukaan jälleen huomattavasti. Pelaajat näkevät aidoimmat räjähdykset, savupilvet ja tuhoutuvat ympäristöt koskaan. Ryhmällä on luonnollisesti käytössään jälleen uusin mahdollinen tekniikka. Nyt mukana on myös Medic-hahmoluokitus, joten parantaminen keskellä taistelutannerta on mahdollista.

Ensimmäistä kertaa erikoisjoukot joutuvat puolustamaan myös kotimaatansa. Taisteluita käydään muun muassa vuoristoissa, aavikolla ja El Pasossa. Tekijöiden mukaan tekoäly on entistä monipuolisempaa, joten taistelut ovat vaihtelevia erilaisissa ympäristöissä. Edellisosasta tuttua Cross-Com-ominaisuutta on paranneltu: nyt ruudun yläkulmassa olevan pikkunäytön voi suurentaa ja tiimikaverin tekemisiä voi tarkastella selvemmin.

Lisää tietoa Ghost Recon Advanced Warfighter 2:sta saadaan varmasti pian. Sitä ennen voit katsastaa pelin teaser-trailerin täältä. GRAW 2 ilmestyy Ubisoftin mukaan keväällä 2007.

Feliz Viaje 02.jpg

GRAW2_SP_2006-12-07_001.JPG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tommi kuva
Tommi

No olipas lyhyt teaser-trailer, mutta sitäkin näyttävämpi! Taitaa tulla taas mahtava peli, vaikka en ole Warfighteriakaan päässyt pelaamaan muuta kuin demossa, joten kunnon vertailukohtaa ei ole.

Innolla odotellaan kuitenkin!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Hirveät photoshoppaukset kuvissa"

Ei minä taas uskon että kuvat on Xbox360 versiosta.
Onhan se tavallaa huijausta kun PS3 pelaajatkin luulee saavansa yhtä hienon pelin :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

haistan 360 fanituksen ja ps3 sukituksen

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Joo kattelin tästä kuvia teamxbox sivuilla ja upealtahan tämä näyttää. Pakkohankinta.

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Vaikuttaa bullshoteilta. GRAW oli kyllä ihan jees peli, mutta co-op kusi pahasti. Toivottavasti tekevät kunnon co-op campaignin tähän.

Käyttäjän halofani kuva
halofani

Olipa lyhyt.olisi voinut olla minuutin pituinen.
Hitsi mä en vielä pelannut sitä ghost recon advanced
warfighteria.Se olis hyvä peli xbox360.lle

Käyttäjän LordSipuli kuva
LordSipuli

"Todella hienoa että peli keskittyy vielä lähiitään."

"Tuleva peli jatkuu siitä, mihin edellisessä osassa jäätiin: eletään vuotta 2014 ja Meksikossa räyhää sisällissota lojaalistien ja kapinnallisten välillä." "Myös Meksikon pohjoisnaapuri on uhattuna, ja siksi sotaa käydään rajan molemmin puolin."

En tiennytkään, että Lähi-Itä sijaitsee Pohjois-Amerikassa :o

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"En tiennytkään, että Lähi-Itä sijaitsee Pohjois-Amerikassa :o"

No voi harmi..mulla ei ole meksikolaisia vastaan yhtään mitään eli peli saa jäädä hyllyyn :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Luulen, että pelin mexico on "lainattu" lähi-idästä :/ . Muuten amerikan arabit voisi suuttua .

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Pelaatko pelejä sen perusteella, ketä vastaan sinulla on jotain? Onko sinulla paljonkin Wehrmachtiin johtajan käskystä kuuluneita viattomia nuoria miehiä vastaan? Kaiken lisäksi jonkun valtion jäsenyys ei tarkoita sitä, että ihminen on tietynlainen. Annat sellaisen kuvan, että kaikki meksikolaiset ovat samanlaisia. Ovatko kaikki suomalaisetkaan samanlaisia?

Itse peliä odotan kyllä kuola suupielillä valuen. Ensimmäinen osa oli yllättävän hyvä, vaikka se aluksi hieman kököltä vaikuttikin. Kun kuitenkin huomasi, että pelissä oli jokin oikea juoni, lähitulevaisuuden aseteknologian mukaantuomiseen oli panostettu ja myös tankkeja sai komentaa, niin kyllähän pelille on rutosti plussaa annettava. Toivotaan, että tuottajien lupailemat jutut löytyvät sitten pelistäkin aikanaan.