Uuden sukupolven Xbox-pelaajat eivät jää tyystin ilman Haloa tänä vuonna – The Master Chief Collection päivättiin Xbox Series X:lle ja S:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden sukupolven Xbox-pelaajat eivät jää tyystin ilman Haloa tänä vuonna – The Master Chief Collection päivättiin Xbox Series X:lle ja S:lle

21.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Halo, The Master Chief collection, xbox, Xbox Series X, Xbox Series, Microsoft, 343 Industries

Halo Infinitea saadaan odottaa vielä ensi vuoden puolelle, mutta se ei estä nauttimasta Xbox Series -konsoleille optimoidusta räiskinnästä vielä loppuvuodesta. Microsoft on vahvistanut nimittäin, että Halo: The Master Chief Collection -kokoelmapaketti saa oman Xbox Series X- ja S-versionsa marraskuun 17. päivä.

Uuden sukupolven version etuihin lukeutuvat muun muassa 120 ruutua sekunnissa pyörivä kampanjan ja moninpeli sekä parannuksen jaetun ruudun toimintaan. Säädettävää FOV-asetusta ja alustojen välistä moninpeluuta tuetaan sitäkin.

Sisällään kokoelma pitää niin Halo: Combat Evolved Anniversaryn, Halo 2: Anniversaryn, Halo 3:n, Halo 3: ODST:n, Halo: Reachin kuin Halo 4:nkin.

Uusi Xbox Series X- ja S-versio on ilmainen kaikille pelin Xbox One -version omistajille. Se tuodaan saman tien myös saataville Game Passin kautta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olisi mielenkiintoista saada tietoa että kuinka monelle ostajalle juuri Halo on se juttu miksi Xbox hommataan.

Minulle se ei ole. Olen toki melkein jokaisen niistä pelannut mutta aika harvan niistä ostanut muualta kuin alesta tai saanut esim. Games with Goldista.

Hyviä ja viihdyttäviä pelejä, erityisesti cooppina, mutta voisin jättää ihan hyvin välistäkin.

Itse hankin kyllä Series X:n luultavasti ennen PS5:sta mutta vain sen vuoksi että se on tehokkaampi ja pelaan pääosin multiplattareita, kuten veikkaisin suuren osan pelaajista muutenkin pelaavan. Samoin Game Pass on sen verran lyömätön diili että se painaa myös vaakakupissa.

MS:llä ei siis ole erityisesti mitään "must have"-yksinoikeuspelejä, joiden takia konsolin ostaa (vaikka esim. Orit ja Forza Horizonit pitää päästä joskus pelaamaan) mutta ei toisaalta PS5:llakaan sellaista että vain niiden takia juoksisin kauppaan. Loistavia ne ovat mutta ehdin pelata ne myöhemminkin.

Viimeksi "piti" ostaa nextgen-laite Witcher 3:n takia. Tällä kertaa se voisi olla Cyberpunk mutta siitä en yhtä varma ole kuin pelistä, joka oli jo sarjansa kolmas osa ja jonka lore & muu oli tuttua sen kautta. CP2077 voi siis olla loistava mutta se ei vielä tarkoita että onko se minun makuuni. Kiinnostavalta se vaikuttaa.

Joka tapauksessa tarkoitus on ostaa ensiksi laite, jolla multiplattarit pyörähtelee paremmin. Se selvinnee vasta erinäisistä arvioista, joten ne katselen ensin. Jos PS5 tekeekin ihmeitä ja piksee paperilla hieman kovemman laitteen niin sitten harkitsen sitä. Siinä jää Game Pass pois mutta tulee tilalle Sonyn yksinoikeudet. Ei tässä kauheasti häviä kummassakaan tapauksessa kun molemmat tulee kuitenkin jossain vaiheessa ostettua.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89
Lainaus zappah

Olisi mielenkiintoista saada tietoa että kuinka monelle ostajalle juuri Halo on se juttu miksi Xbox hommataan.

Itselle ainakin Halo on suuri syy. Ei ehkä enää se suurin juttu, mutta esim. Xbox 360 ja Xbox One on tullut ostettua nimenomaan Halon takia. Vieläkin yksi lempparisarjoistani, ja tulee säännöllisin väliajoin pelattua pelit läpi.

Nostoja